Cele mai bune şi mai frumoase lucruri se întâmplă din senin, fără aşteptări, fără premeditare.

                                 Sunt oameni pe care îi aşteptăm ani întregi, oameni care refuză să ne dea vreun semn cum că ar ar avea de gând să se întoarcă şi către noi, dar pe care continuăm să-i aşteptăm trăind doar cu speranţa că poate într-o zi o vor face. Sunt oameni care nu-ţi cer nimic, dar nu refuză dacă tu vrei să le dai ceva, un semn, un gest, un întreg suflet… Sunt aceiaşi oameni care nu oferă nimic, dar care în nimicul acela parcă ţi-ar oferi totuşi speranţe. 

                                 Mai sunt oameni care pur şi simplu apar în vieţile noaste, unii dau buzna şi deşi ne-am aştepta să facă dezastru, ei se apucă să facă ordine prin gânduri, prin sentimente, prin noi. Alţii sunt timizi şi abia te lasă să-i observi deşi ei sunt acolo, privesc, ascultă, înţeleg şi iubesc. Stau acolo, într-un colţ de suflet şi aşteaptă să-i iubeşti. Ce trist mai e faptul că nu de puţine ori noi ne încăpăţânăm să iubim prea mult oameni care nu ne iubesc deloc şi să ignorăm oameni care ne-ar putea oferi întreaga atenţie din lume, întreagă iubire… Toată grămădită pe o tavă şi adusă înainte ca ceva ce trebuie savurat cu poftă şi nesaţ. Aceştia pe care nu-i aştepţi deloc sunt oamenii de care ai nevoie pentru că viaţa e prea scurtă ca să ne putem permite să o pierdem cu oameni care probabil se pot lăsa aşteptaţi mai mult decât putem noi să aşteptăm. Aceştia care apar din senin îţi aduc soarele în suflet. Aceştia de la care nu ai aşteptări sunt cei care te surprind în cel mai plăcut mod. 

                                 Cele mai bune şi mai frumoase lucruri se întâmplă din senin, fără aşteptări, fără premeditare. Cei mai minunaţi oameni nu se aşteaptă, ei apar în viaţa ta fără să te oblige să faci sacrificii pentru ei. Ei îţi oferă totul fără să-ţi ceară ceva. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply