,,Cel mai trist lucru în dragoste este faptul că de cele mai multe ori sufletul ţi-l răpeşte exact acela care nu are nevoie de el.”- I.L.Caragiale

                                        ,,Cel mai trist lucru în dragoste este faptul că de cele mai multe ori sufletul ţi-l răpeşte exact acela care nu are nevoie de el.” Dar nici nu ţi-l dă înapoi şi nici tu nu poţi să-l iei chiar dacă îl ceri cu disperare. E păcat că nu alegem oamenii pe care îi iubim, poate atunci ar durea mai puţin faptul că e în mare parte vina noastră că s-a terminat sau poate ar durea mai tare. Dar totuşi e bine că nu alegem oamenii pe care îi iubim pentru că poate am alege şi să nu mai iubim, aşa dintr-o dată, din senin, fără să ne pese, fără să ne facem griji pentru celălalt suflet. În viaţă e mai bine să nu ştim încotro ne îndreptăm şi de ce pentru că e bine să mergem înainte din dorinţă, din instinct, din curiozitate. Dar cu toate astea, în viaţă ne putem opri oriunde avem chef pentru că e o alegere să încetezi să mergi către ceva care nu-ţi poate oferi un mâine, alături de cineva care nu e în stare să trăiască un acum, e o alegere să nu mai vrei un timp care nu-ţi oferă nimic bun şi frumos. 

                                        Dar tot e trist că-ţi laşi sufletul în mâinile cuiva care nu are ce face cu el sau are şi totuşi nu vrea să facă nimic. E trist că aceia pe care îi iubim nu ne iubesc înapoi. E trist că nu ne pot înapoia sufletele nici dacă vor, nici dacă nu vor. Iubirea e tristă de multe ori, dar şi lucrurile treiste sunt frumoase. Iubirea e fericire de puţine ori, de asta o dorim atât de mult şi de asta ne întregeşte atât de divin… pentru că un om poate întâlni iubirea care aduce fericire o singură dată în viaţă. Celelalte aduc bucurii, nu fericire, iar mai apoi dezamăgiri…

                                        E trist să oferi sufletului cuiva care nu are nevoie de el, dar e şi mai trist să ai în mâinile tale un suflet şi să nu-ţi fie de folos la nimic.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply