Cel mai mult apreciez sau urăsc la un bărbat atitudinea pe care o are faţă de fosta.

                                       Cel mai mult apreciez sau urăsc la un bărbat atitudinea pe care o are faţă de fosta. 

                                       Atitudinea ta faţă de ea spune multe despre felul tău de a fi şi nu prea spune nimic despre ea. Mulţi sunt prea laşi pentru a recunoaşte că au greşit, puţini sunt aceia care au curaj să recunoască faptul că au pierdut. Prea puţini sunt aceia cărora le mai curge prin vene sânge de bărbat, restul ori nu s-au maturizat încă şi sunt băieţaşi care se joacă de-a iubirea cu femei mature, ori n-au fost, nu sunt şi nu vor fi niciodată bărbaţi adevăraţi. 

                                       Dacă ai fi bărbat, când te-ar întreba ceilalţi de ce nu mai sunteţi împreună, ai recunoaşte că de prost ce ai fost, ai spune că nu mergea totul aşa cum ar fi fost normal să meargă, le-ai explica faptul că e normal ca doi oameni care se iubesc să-şi greşească atât de mult încât să fie nevoie ca ei să se separe definitiv unul de celălalt. Dar dacă nu eşti, te sustragi total de la vină, îi atribui toate greşelile ei, laşi problemele în cârca sa şi spui că n-ai avut de ales, că ai fi vrut, dacă că nu s-a putut ca voi să mai continuaţi împreună. 

                                       Ştii cum stă treaba? Bărbaţii poate te vor crede, dar o femeie ştie că bărbatul care a făcut tot posibilul pentru a salva o relaţie nu se laudă cu strădaniile lui, o femeie e perfect conştientă de faptul că lucrurile au stat exact invers, dar că tu eşti un laş şi nu vrei să recunoşti. Nici femeia nu va alerga în braţele tale să se plângă că a dus lupte seculare pentru a salva o relaţie imposibil de salvat. Nici ea nu se va victimiza în faţa ta spunând că a iubit un bărbat care n-o merita. Va vrea iubirea ta, nu mila ta. De aceea niciun bărbat care a avut de suferit din cauza fostei nu se va plânge şi nu va arunca niciodată cu pietre în imaginea ei. 

                                       Ai grijă, ceea ce spui despre fosta nu spune nimic despre ea, dar spune foarte multe despre tine. Ai grijă şi tu, femeie, e totul perfect valabil pentru amândoi!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. Liviu Drăguț 20th aprilie 2016 at 23:29 -

   O, da, cred că am mai înțeles ceva.

   Reply

  Leave a Reply