Cel mai mare bine pe care i-l poţi face după ce ai rănit-o este să nu încerci să o întorci din drum atunci când vrea să plece.

                                                              Cel mai mare bine pe care i-l poţi face după ce ai rănit-o este să nu încerci să o întorci din drum atunci când vrea să plece.

                                                              Pentru că ar putea să se întoarcă sau pentru că ar putea să rămână cu regret şi îndoieli în suflet chiar dacă hotăreşte să calce peste promisiunile şi rugăminţile tale mergând mai departe. Obligă o femeie să facă ceva de care s-a temut toată viaţa, să renunţe la iubire, dar nu numai la iubire, ci mai ales la cel iubit. Ai să vezi atunci hotărâre şi determinare, putere izvorâtă din slăbiciuni, răpunsuri date unor întrebări fără răspuns. 

                                                              Obligă o femeie să te smulgă din sufletul ei şi vei fi uimit să aflii că atunci când face asta nu te urăşte, nu te alungă şi nu mai jeleşte nimic, dar e indiferentă, pleacă ea şi nu mai spală nimic cu lacrimi.

                                                              De la o vreme scuzele şi părerile de rău nu-şi mai au niciun rost. Sunt mereu şi mereu urmate de repetarea greşelilor, aşa că totul face parte din rutină. Nu faci bine cerându-ţi scuze şi repetând mai apoi greşeala. Nu faci bine spunând că nu se va mai repeta, că ţi-ai învăţat lecţia şi că de acum înainte va fi mult mai bine… Că multe se vor schimba…

                                                              Ştii ce? Fă-i un bine… Las-o să plece! Are nevoie de un răgaz, are nevoie de linişte, de ce nu şi de puţină singurătate. Trebuie să se regăsească. Trebuie să fie liniştită, să gândească la rece cum vrea să îi fie viaţa pentru că s-a săturat să ia decizii radicale la cald, sub influenţa furiei. Să nu te gândeşti că poţi schimba pe moment ceva, ea nu s-a hotărât acum, ca o nebună, că vrea să plece. Hotărârea e luată de multă vreme, numai că avea nevoie de un imbold ca să poată pune piciorul în prag. Fă-i un bine şi las-o să plece!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply