Cel mai frumos zâmbet al unei femei e acel zâmbet pe care ţi-l oferă doar ţie !

                                     Cel mai frumos zâmbet al unei femei e acel zâmbet pe care ţi-l oferă doar ţie ! E sincer. E dulce. E al ei, dar e mai mult al tău pentru că numai ţie ţi-l oferă, deşi poate nu eşti doar tu prin preajmă.

                                     Nu poţi spune exact cum îl recunoşti. Pur şi simplu ştii că imediat ce l-a lăsat să îi crească pe buze a devenit al tău şi numai al tău. Şi e frumos, aşa-i? E cadoul pe care îl primeşti cu nerăbdare în fiecare zi.

                                    Cel mai frumos zâmbet al unei femei e acel zâmbet care în loc să se stingă, îţi aprinde ţie în inimă un foc care arde numai pentru ea şi în suflet un dor plăcut pe care nu-l poţi stinge decât atunci când o ai în braţe.

                                    Nu poţi descrie întreaga simfonie de sentimente ce îţi năvălesc în întreg trupul şi nici nu vrei să încerci să descrii astfel de trăiri. Le păstrezi doar pentru tine. Sunt prea frumoase pentru a le arăta privirilor vitrege ale celorlalţi. Ţi-am mai spus că eşti egoist. Iubirea naşte egoism…

                                  Cel mai la frumos zâmbet al unei femei e fiecare zâmbet liber pe care îl trăieşte cu ochii închişi. E fiecare zâmbet de care se bucură cu toată inima. E fiecare zâmbet care emană dorinţa arzătoare de a trăi la nesfârşit. E fiecare zâmbet pe care îl poţi descrie ca fiind o gură proaspătă de viaţă.

                                  Cel mai frumos zâmbet al unei femei e acel zâmbet care i se zăreşte în fiecare mişcare firavă, în fiecare tresărire a inimii şi în fiecare mlădiere uşoară a trupului.

                                  De aceea nu trebuie să laşi pe nimeni să îţi răpească acel zâmbet dulce şi sincer. Pentru că e cel mai frumos zâmbet al tău, şi cum ce e frumos şi lui Dumnezeu îi place, nu ştii ce înger s-ar putea îndrăgosti de cel mai frumos zâmbet al tău… Zâmbeşte !

Foto: We Heart It

405781_341106849256882_258015951_n

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply