Cel mai frumos lucru pe care îl poți face la sfârșitul unei zile grele și obositoare este să îți așezi capul pe umărul omului iubit și să știi că el te înțelege, te simte, te ascultă și îți e alături. 

                             Pare că totul e din ce în ce mai greu. Pare că toți și toate ne obosesc prea tare. Ne storc de energie și de iubire. Dar uneori merită. Toate acele zile grele. Toate acele probleme și greutăți. Toate întrebările și așteptările, grijile și lacrimile. Toate astea pot trece și pot fi uitate cu ușurință atunci când ai alături de tine pe cineva care, indiferent ce s-ar întâmpla, te poate ajuta cu o vorbă bună, cu o mângâiere caldă, cu iubirea sa sinceră. 

                             Cel mai frumos lucru pe care îl poți face la sfârșitul unei zile grele și obositoare este să îți așezi capul pe umărul omului iubit și să știi că el te înțelege, te simte, te ascultă și îți e alături. restul nu mai contează. Lângă un astfel de om uiți de toate și te concentrezi asupra lucrurilor care contează cu adevărat în viață. 

                             Poate uneori nu va avea ce să facă sau cu ce să te ajute, dar te va asculta și un simplu sfat va conta enorm. Până și simpla sa implicare te va ajuta să te simți mai bine și să te liniștești. Un astfel de om te va învăța că nu ai nevoie de cineva care să îți ofere întreaga lume la picioare, ci de cineva alături de care să îți construiești propria lume. 

                             Un astfel de om îți va demonstra că atunci când există într-adevăr iubire sinceră toate se pot rezolva, iar problemele nu sunt cele care despart și distanțează, ci apropie mai mult, leagă și mai tare doi oameni. 

                             Poate că nu va fi întotdeauna perfect și poate vor fi momente în care te vei simți copleșită, însă sentimentele puternice nu dispar din senin, nu se evaporă, ele rămân pentru totdeauna. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts