Cel care te consideră slabă doar pentru că plângi, nu va fi niciodată la fel de puternic ca tine !

                                                  E omeneşte să oboseşti uneori. E omeneşte să vrei să te retragi departe de lume. E omeneşte să plângi. Iar cel care te va considera slabă doar pentru că plângi, nu va reuşi să fie nici măcar pentru o clipă la fel de puternic precum eşti tu întotdeaua. Să ai sentimente, să suferi, să te doară sufletul şi totuşi să rezişti nu e semn de slăbiciune, e dovadă de putere, acea putere de care unii doar au auzit, dar nu o vor putea înţelege niciodată căci e prea mare că să o poată ei trăi.

                                                Sensibilitatea le aparţine în întregime celor puternici. Celor care nu se tem să aibă sentimente deşi sunt perfect conştienţi că acestea le pot face mult rău. Să ai sentimente înseamnă le dai voie celor din jur să te rănească, să ştii că te pot răni, să îi laşi să te rănească, dar să nu îţi pierzi încrederea că vor exista şi oameni care nu te vor dezamăgi.

                                                Draga mea, cel care nu va înţelege câtă putere se ascunde în spatele lacrimilor tale nu va merita să le vadă.  Nu va merită să ţi le şteargă de pe obraz şi nici să te liniştească. Nu va merita să te răpească din braţele plânsului pe care nu-l poate înţelege căci pentru el lacrimile tale vor fi doar toane femeieşti. Acela care nu îţi înţelege tristeţea nu îţi merită fericirea.

                                               Nu, tu ai nevoie să ştii că cel care te strânge la piept şi te linişteşte e alături de tine cu tot sufletul, ai nevoie să ştii că suferă odată cu tine şi că ar da orice ca să îţi readucă zâmbetul pe buze. Tu ai nevoie de cineva care să îţi reamintească faptul că eşti puternică, eşti puternică exact atât cât trebuie pentru a depăşi toate obstacolele. Tu ai nevoie de acel om care ştie cât eşti de puternică mai bine decât ştii tu.

                                              Dar ţine minte … Cel care te consideră slabă pentru că plângi, nu va fi niciodată la fel de puternic ca tine !

Foto: We Heart It

11427769_1450144181969820_498807580508526243_n

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply