Cei mai mulţi vor fugi atunci când binele nu va mai fi bine, să fugi tu de ei înainte… Unul singur te va lua în braţe şi te va săruta pe buze strivindu-ţi obrajii cu palmele, dar să nu mai fugi tu atâta de el.

                                        Îl cauţi, îl cauţi cu disperare şi nu mai ştii încotro să mergi pentru a-l găsi. Te-ai aruncat în braţele altora, cei pe care i-ai crezut veşnici, dar n-ai făcut bine pentru că erau la fel de trecători ca orice altceva, ca oricine altcineva. Ai preferat să mergi singură, ai visat să ai alt suflet alături, ai dorit, ai dus dorul, te-ai supărat şi ai fost fericită, toate pentru iubire şi pentru oamenii pe care i-ai iubit, dar n-a mers cu nimeni. 

                                        Cei mai mulţi încălzesc patul atunci când e deja destul de cald, te iau în braţe ca să zâmbeşti, nu ca să-ţi şteargă lacrimile din priviri. Cei mai mulţi, şi nu doar în iubire, îţi sunt alături când e totul bine şi frumos, apoi fug ca nişte laşi, se ascund cât mai departe şi se fac nevăzuţi. Ei n-au nevoie să împartă răul, ei vor să împartă doar fericirea. Şi e asta oare iubire?

                                        Unul singur e acela care are puterea să strângă din dinţi pentru amândoi şi să se considere bărbat, adică să nu se teamă să îndure, Dumnezeu ştie ce, pentru femeia de alături. Până la urmă nu e nimeni obligat să rămână şi de aceea pleacă mulţi, însă dacă poţi să vezi şi să simţi fericirea pe care ţi-o oferă ea, poţi să simţi şi toată puterea pe care ţi-o oferă liniştea pe care ţi-o aduce în suflet prezenţa sa lângă tine.

                                        Femeie, tu n-ai nevoie de toţi, lasă-i în paza altora pe ei, tu ai nevoie de unul şi bun, dar să nu mai fugi atâta de el, nu te mai ascunde, dă-i şanse, nu te încăpăţâna. Uneori te încăpăţânezi să nu vezi cât de aproape îţi este şi îl răneşti visând la acela care, pentru tine, nu este el, dar de fapt ar trebui să fie. 

                                        Cei mai mulţi vor fugi atunci când binele nu va mai fi bine, să fugi tu de ei înainte… Unul singur te va lua în braţe şi te va săruta pe buze strivindu-ţi obrajii cu palmele, dar să nu mai fugi tu atâta de el.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply