Cei mai frumoși oameni sunt aceia care au grijă de tine, care îți spun să te îmbraci mai gros, care nu îți spun niciodată că le e dor pentru că fac tot posibilul să fie lângă tine, oricât de puțin. Cei mai frumoși oameni sunt aceia care nu doar te întreabă dacă ți-a fost ziua bună, ci o și fac să fie mai bună. 

                       Poți avea greutatea ideală și înălțimea pe care visează toți să o aibă. Poți avea un ten perfect, acea culoare mult râvnită a ochilor și orice altă trăsătură pe care pare că toată lumea o vrea și nimeni nu o are. Dacă nu ai un caracter frumos și o educație la fel de frumoasă, pentru mine nu ești un om frumos.

                       Cei mai frumoși oameni sunt aceia care au grijă de tine, care îți spun să te îmbraci mai gros, care nu îți spun niciodată că le e dor pentru că fac tot posibilul să fie lângă tine, oricât de puțin. Cei mai frumoși oameni sunt aceia care nu doar te întreabă dacă ți-a fost ziua bună, ci o și fac să fie mai bună. Aceia care te strâng în brațe când știu că sunt de prisos cuvintele. Aceia care nu te lasă niciodată la greu și îți rămân alături oricât de imperfect ai fi.

                       Cei mai frumoși oameni nu sunt aceia care câștigă concursuri, coroane sau diplome. Pentru oamenii cu adevărat frumoși, frumoși pe de-a-ntregul, nu există premii destul de mari pentru a demonstra cât sunt ei de minunați. Ei nu cer să li se recunoască vreun merit și nu sunt așa cum sunt pentru că vor ceva. Nu vor nimic în afară de a te vedea fericit. Cei mai frumoși oameni sunt aceia alături de care nu te vei simți niciodată în plus, sunt cei care te încurajează să fii tu însuți, cei care nu doar îți spun să ai grijă de tine. Sunt acei oameni pe care nu ai voie să îi pierzi. Sunt cei pe care trebuie să îi iubești cu tot sufletul, din toată inima.

                       Poate că nu vei avea parte de mulți astfel de oameni. Dar și unul e de ajuns pentru că valorează cât toți ceilalți la un loc. Încearcă să fii și tu un astfel de om pentru cineva.

Foto: Lauren Richmond

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts