Cea mai mare problemă a femeilor e că lasă orice prost să le zdruncine încrederea în sine pentru ca mai apoi să aibă nevoie d eun deştept care să le înveţe cât de minunate sunt. Şi din păcate proştii sunt mulţi, iar deştepţii sunt greu de găsit.

                                    Cea mai mare problemă a femeilor e că lasă orice prost să le zdruncine încrederea în sine pentru ca mai apoi să aibă nevoie de un deştept care să le înveţe cât de minunate sunt. Şi din păcate proştii sunt mulţi, iar deştepţii sunt greu de găsit. A doua cea mai mare problemă a femeilor e că sunt prea naive ca să nu-şi asume fiecare dragoste care le încolţeşte în suflet cu riscul de a fi rănite, distruse, răvăşite mai apoi. 

                                    Suntem atât de naive încât ne lăsăm sufletul în palmele unora care habar nu au să fie grijulii, să iubească şi să înţeleagă. Ne lăsăm sufletul în palmele unora cu mâini puternice care strâng până storc ultima picătură de sentiment şi mai apoi aruncă totul, uită şi pleacă. De ce au cei cu sufletul mic palme puternice ca să poată lovi atât de tare?

                                    Poate mă înşel, dar cred că numai un prost te poate schimba doar ca să te facă să pleci din viaţa lui la final sau doar ca să aibă motive să plece chiar el. Numai un prost te poate face să-ţi pierzi siguranţa şi încrederea în tine însăţi. Dar dacă îl iubeşti pe acel prost, ce să mai faci? Ce se mai poate face? Priveşti disperată cum te distruge pe interior şi-l laşi să-şi facă numărul liniştit pentru ca mai apoi să scapi de el şi să rămâi singură încercând să repari ce mai poţi… Sunt sigură însă că doar un bărbat deştept îţi poate reda tot ceea ce ai pierdut iubindu-l pe celălalt. Numai un bărbat deştept ştie că femeia pe care o cucereşti greu nu e nici mofturoasă nici nehotărâtă, ci doar rănită de unul care nu a putut să o aprecieze. Numai un bărbat deştept ştie că apreciezi mult mai mult o femeie pe care ai cucerit-o cu greu decât pe una pe care ai cucerit-o cu uşurinţă. Din păcate nu-ţi arată niciunul cât e de deştept sau cât e de prost în iubire până nu e prea târziu ca să îţi mai poţi menaja sufletul. Din păcate deştepţi în iubire puţini sunt. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply