Ce zici, încetăm să petrecem timp unul cu celălalt ca să putem petrece timp împreună?

                                                Petrecem foarte mult timp unul cu celălalt. Eu cu gândurile mele, tu cu ale tale. Eu cu problemele mele, tu cu ale tale. Nu ne despart nici măcar doi metrii. Mintea mea e plecată pe la serviciu, iar a ta habar nu am pe unde umblă, dar noi petrecem foarte mult timp unul cu celălalt… 

                                              Să fii aproape de cel drag cu trupul nu înseamnă întotdeauna că îi eşti aproape cu adevărat. Degeaba staţi unul lângă celălalt dacă de fapt nu sunteţi împreună, ci v-aţi lăsat duşi departe de către alte aspecte ale vieţii.Uneori, lângă cel iubit te poţi simţi cea mai singură femeie de pe Pământ şi spun asta fără să exagerez.

                                              Lucrurile stau în felul următor, atunci când începi să te simţi singură lângă cel drag ar trebui să îţi pui nişte întrebări pentru că singurătatea e ca o buruiană care continuă să crească dacă nu o smulgi din rădăcini… Şi dacă o laşi să crească destul de mult, deja nu mai ai ce să-i faci… Decât să te obişnuieşti cu ea. Apoi, timpul pe care vi-l acordaţi vouă ar trebui să fie folosit de amândoi în acelaşi mod, nu să-l folosească fiecare după bunul său plac pentru că e timpul ,,vostru”. 

                                             Petrecem foarte mult timp împreună. Căutăm soluţii amândoi. Ne ancorăm gândurile în camera ne aflăm nu cine ştie pe unde şi le lăsăm să se răsfrângă doar asupra noastră. Uneori nu putem fi atât de aproape încât să ne putem îmbrăţişa, dar noi petrecem timp împreună chiar dacă ne despart mile întregi pentru că atunci când ne dorim să fim împreună, distanţa nu mai e decât un număr care nu contează aproape deloc. Aşa e când iubeşti. Deja sună diferit, aşa-i?

                                            Deci, ce zici, încetăm să petrecem timp unul cu celălalt ca să putem petrece timp împreună?

Foto: We Heart It

gf

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply