Ce spune de fapt tăcerea?

                       Sunt oameni care vin şi oameni care pleacă din gara sufletului nostru, dar in cele din urma vom găsi şi oameni dispusi să rămână. Însă nu toţi cei care vor să rămâna merită acest privilegiu. Am păstrat întotdeauna cu mare drag în viaţa mea acei oameni care mi-au înţeles cuvintele din spatele tăcerii, acei oameni care au pătruns dincolo de vidul creat de absenţa cuvintelor.large

                     Câteva secunde de tăcere pot grăi mai mult decât ore întregi de înşiruiri de cuvinte.

                    În tăcere, doar cu o privire, se poate spune cel mai frumos şi mai sincer ,,Te iubesc!”. Poţi sugruma, şi totuşi transmite, starea de iritare, nervozitate şi repulsie, reuşind astfel să te păstrezi cu câteva trepte mai sus decât celălat. Tăcerea poate răni mai mult decât vor reuşi cuvintele vreodată.

                  Tăcerea poate fi întruchiparea superlativui şi a diminutivul atunci când cuvintele nu sunt de ajuns. Iar în timp ce, uneori, vorbele ne ancorează de realitate, tăcerea invocă uitarea acesteia… Numai în prezenţa ei ne putem odihni sufletul.

                  Tăcerea e mai presus de cuvinte ! Transmite. Vibrează. Se face simţită până în măduva oaselor. Dar sunt oameni care nu înţeleg nici cuvintele, ce să mai vorbesc de tăcere?…

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply