Ce-mi doream eu şi ce mi-ai oferit tu… iluzii…

                               Nu cred că mi-am dorit multe. Nu cred că am cerut prea mult. Nu cred că era greu. Eu nu am cerut ceva ce nu mi-ai fi putut oferi. Îmi doream sinceritate. Îmi doream ca tu să fii sincer cu mine, cu tine… în viaţă, în iubire, în tot şi nu cred că era greu… nu era greu chiar deloc. Cel puţin asta cred eu.

                              Ce mi-ai oferit tu? Exact ceea ce n-am vrut să primesc. Exact ceea ce m-a făcut să mă tem de un sentiment atât de frumos cum e iubirea. Tu mi-ai oferit iluzii… Mi-ai vândut minciuni ambalate frumos.

                              Eu sunt naivă. Eu cred în ceea ce iubesc şi iubesc cu încredere oarbă. Iubesc orbeşte. Eu te-am crezut… Tu… Ţie nu ţi-a păsat, nu foarte mult, nu îndeajuns cât să fii sincer.

                              Oof… bărbaţi… Fiţi sinceri cu voi şi fiţi sinceri cu noi.

                              Lasă-mă să îţi spun doar un lucru. Cred că ţi s-a spun în copilărie că minciuna are picioare scurte. În general nu poţi minţi o femeie decât dacă are încredere prea mare în tine, dar când te va prinde cu minciuna îţi poţi lua rămas bun de la toată încrederea pe care ţi-a oferit-o. Nu va mai rămâne nici măcar o fărâmă. Se va spulbera la fel cum se vor spulbera iluziile pe care i le-ai creat cu atâta sârg. Minciuna e un viciu, iar noi ştim asta şi ştim că un bărbat care a minţit prima dată, va mai minţi şi a doua oară când i se va ivi ocazia. O femeie iartă greu şi rar minciuna pentru că, adesea, să ierţi, să uiţi, să ştergi cu buretele o minciună, înseamnă să îţi creezi tu singură iluzii pe care mai apoi să le crezi. Nu spun că nu iertăm, dar iertăm rar. Nu spun că toţi bărbaţii mint, dar majoritatea lor o fac. Nu spun că nimeni nu merită cu adevărat să fie iertat, dar aceia care merită sunt puţini. Nu spun că femeile nu fac aceeaşi greşeală, dar noi ştim mai bine ce înseamnă să fii rănită şi facem această greşeală mai rar.

                              Ce-mi doream eu şi ce mi-ai oferit tu… iluzii… minciuni ambalate frumos… şi te-am iertat… şi m-ai rănit şi a doua oară…

Foto: We Heart It

7db4022d112866fa3e257363c42221ab

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (2)

  1. piesa_t 23rd martie 2016 at 01:28 -

   aha

   Reply
  2. RommelWasACriminal 23rd martie 2016 at 01:27 -

   Se potriveste pentru Romy!

   Reply

  Leave a Reply