Ce i-aș scrie ei dacă aș fi bărbat.

                                  ,,Poate că n-am să te iubesc mereu așa cum te-ai aștepta să o fac. Poate vor mai fi furtuni pe care vom fi nevoiți să le trecem. Poate îți va fi greu în unele momente, la fel și mie. Și poate nu am să fiu perfect, dar am să te iubesc cum voi putea mai bine și mai frumos. Te voi săruta pe frunte și voi face tot posibilul să îți fie bine. Nu îți promit că va fi perfect, dar va fi bine pentru că mă voi strădui să fie și pentru că voi face tot posibilul ca tu să fii fericită. 

                                  Știu că nu de promisiuni ai nevoie, nu de cuvinte, nu de unul care să îți spună și să îți tot spună. Știu că ai mai întâlnit astfel de bărbați și nici măcar unul nu a ratat șansa de a te răni și de a te dezamăgi. Dar mai știu că uneori ai nevoie să afli și ce e în mintea, dar, mai ales, în sufletul celuilalt pentru a-ți alunga îndoielile și grijile, pentru a-ți consolida crezurile și, mai ales, încrederea. 

                                  Va fi bine! Chiar dacă uneori îți va fi greu, singură sau nu. Iar tu vei fi fericită, dar trebuie să crezi și tu asta, să știi asta, căci fericirea vine din sufletul tău și trebuie să îl înveți să aibă mai multă încredere în cele ce se  vor întâmpla având tu mai multă încredere în tine însăți.

                                  Iar eu… Nu vreau să îți promit nimic, vreau doar să îți fiu tot ce ai nevoie și să te fac fericită. Sunt adeptul faptelor, nu al vorbelor și prefer să îmi promit mie că nu te voi dezamăgi, decât să îți promit ție și apoi să plec sau să te fac nefericită. Nu vreau să îți promit nimic pentru că știu că certitudinile pe care ți le oferă cuvintele sunt puține, dar sunt convins că vei simți atunci când voi dori să mut munții pentru tine doar prin simplele sărutări pe tâmple și trainicele strângeri în brațe. 

                                  Să știi că va fi bine!”

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts