Ce e femeia? – 2/2

                              …Femeia e parfumul vieţii şi totodată cele un milion de culori ale acesteia. Imaginează-ţi o zambilă fără miros, nu ar mai fi la fel de atrăgătoare sau o pictură ce înfăţişează un câmp plin cu maci, dar fără culori, un tablou pictat în nuanţe de cenuşiu. Nu e la fel, aşa-i? Acum imaginează-ţi viaţa fără femei şi vei vedea că e cam acelaşi lucru.

                             Femeia e ca apa. Înseamnă viaţă. Ia forma vasului în care o închizi, iar noi suntem vasele pentru că ele se pot mula pe personalităţile noastre atunci când ne iubesc, în timp ce nouă ne este greu să facem asta… aaa.. şi îţi poate scăpa printre degete dacă nu eşti atent.

                             Femeia e un înger care nu mai poate zbura şi are nevoie de iubire. Iubirea îi dă aripi. Are nevoie de cineva care să îi ofere această iubire, dar nu acceptă amăgiri, ea vrea adevăr, vrea iubire pură.

                            ,,Femeie” e forma de feminin a necunoscutului şi  ştii ce vei pierde dacă vrei să descoperi necunoscutul? Vei pierde fericirea.

                             Femeile au fost create de Dumnezeu pentru a fi iubite, nu înţelese, cred că ţi-am mai spus, pentru că dacă vei ajunge să le înţelegi nu le vei mai putea iubi. Au farmec, au mult farmec, iar farmecul se află în mister. Nu-ţi dori să cunoşti să cunoşti o femeie. Doreşte-ţi s-o iubeşti şi să te iubească. Vei câştiga multă fercire.

                             Pentru că femeia, dragul meu, e în primul şi în primul rând întruparea fericirii. Iubeşte-o şi vei avea o viaţă frumoasă. Las-o să te iubească şi vei fi fericit.

                             Femeia e frumuseţe, esenţă, divin, e noroc şi tot ce îţi poţi dori, e tot ce ai nevoie, dar dacă o vei cunoaşte îţi vei da seama că nu o mai poţi iubi. Vei realiza cât de mic e totul în comparaţie cu ea şi că merită mult mai mult decât să fie iubită.

                             Toarnă !…

                             Femeia e parfumul vieţii şi totodată cele un milion de culori ale acesteia…

                            Să nu încerci să cunoşti femeia! Mulţumeşte-te cu a o iubi şi a o lăsa să te iubească…

Foto: We Heart It

large (1)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (123)

  1. Gand Hoinar 04th august 2015 at 00:18 -

   🙂

   Reply

  Leave a Reply