Ce e femeia? – 1/2

                             Dă-mi un foc şi umple paharul. Am nevoie de chef de vorbă. Vreau să vorbesc despre femei şi nu prea pot dacă sunt treaz. Te grabeşti puţin mai repede?… Aşa…

                             Cum spuneam… Vreau să vorbesc despre femei. Ştii tu oare ce e femeia? Nu ştii. Nu ai cum. Sau dacă ştii, nu ştii bine. Am să-ţi spun eu ce e femeia şi te rog să fii atent, a doua oară nu-ţi mai spun.online-casino-gaming

                             Femeia ţi-e mamă, bunică, poate ţi-e soră sau e o simplă necunoscută. Dar femeia îţi mai poate fi iubită, soţie sau dacă te lasă inima îţi poate fi şi amantă. Nu e treaba mea ce faci tu. Afli ce e abia după ce te îndrăgosteşti de ea, sau mă rog, încerci, te chinui să afli, dar îţi spun că nu vei reuşi nici atunci aşa cum crezi tu. E cam imposibil şi ca să nu mai întrebi de ce eu ştiu ce e femeia, îţi mai spun că dacă vrei s-o cunoşti într-adevăr trebuie s-o laşi să te distrugă. O va face fără să vrea. Trebuie s-o faci să sufere şi să trezeşti în ea dorinţa de a te uita.

                            Paradoxul e că atunci când o femeie vrea cu orice preţ să te uite, tu vei sfârşi prin a nu putea să o uiţi. Vei începe să descoşi toate gesturile, cuvintele şi acţiunile ei şi numai aşa vei ajunge să cunoşti femeia, dar cei ca mine sunt puţini, iar cei ca tine sunt mulţi.

                           Am făcut o femeie să-şi dorească să mă uite şi nu o mai pot uita.

                           Femeia e ca ultimul fluture rămas în viaţă. Ţi-ai dori s-o poţi privi la nesfârşit ştiind că nu te poţi sătura vreodată de ea. Dar dacă o privezi de soare şi de frumos va pieri mai repede. Trebuie s-o laşi să fie liberă. 

                           Femeia e un copil care se joacă în permanenţă cu sentimentele şi nu se plictiseşte niciodată. Se joacă şi cu focul… în special cu focul iubirii şi chiar dacă o mai ating uneori scântei nu renunţă, ci din contră, se ambiţionează şi mai tare.

                           Că tot veni vorba… Mai dă-mi un foc !…

Foto: We Heart It

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply