Calcă-mi sufletul în picioare şi apoi fii martor la renaştarea lui! Priveşte cum mă ridic şi nu mai pot fi rănită din nou.

                                            Calcă-mi sufletul în picioare şi apoi fii martor la renaştarea lui! Priveşte cum mă ridic şi nu mai pot fi rănită din nou.

                                            Femeia e un suflet blând care se lasă în voia iubirii cu naivitate. Ea dacă iubeşte nu se îndoieşte, nu se întreabă, pune suflet şi tot pune până când realizează că nu primeşte nimic înapoi şi rămâne fără el. Apoi se retrage. Suferă. Îşi închide toate porţile către inimă şi asemenea unei leoaice rănite începe să se vindece gândindu-se tot mai puternic la acea zi în care va fi pregătită să dea la o parte zăvorul care o privează de sentimente… Acea zi în care va fi mai puternică decât a fost vreodată.

                                            Femeia e însăşi fragilitatea, dar această fragilitate, odată îndepărtată, se metamorfozează în ceva puternic, dar frumos, delicat, dar de nepătruns. 

                                            Calcă-mi sufletul în picioare şi apoi fii martor la renaştarea lui! Eu n-am să-mi permit niciodată să cad la picioarele unui bărbat care nu mă poate păstra în braţele sale. Am să-mi păstrez demnitatea şi după ce sunt sigură că mi-am adunat tot sufletul, am să-i demonstrez cât de ferită pot fi… Cât de fericită pot fi de una singura. Dar în primul rând vreau să-mi demonstrez mie.

                                            Priveşte cum mă ridic şi nu mai pot fi rănită din nou. Mi-e teamă doar să nu îmi pierd inocenţa şi naivitatea, mă deosebesc de cei pe care încerc să îi alung din viaţa mea. Şi lupt să le păstrez fiind puternică, devenin cât mai greu de rănit şi mai dificil de iubit. Când o femeie nu mai poate fi rănită, înseamnă că inima ei se deschide cu greu în faţa cuiva şi că acel cineva are mult de trudă cu sufletul ei. Dar dacă e dispus să lupte pentru iubire atât, e şi mai dispus să o păstreze pentru totdeauna, nu să dea cu piciorul la tot ca un idiot, aşa-i? 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply