Caută omul care îți poate oferi un zâmbet pe buze atunci când totul ți-e potrivnic și o vorbă bună atunci ești pe cale să greșești. Caută omul alături de care viața ta e mai bună și mai frumoasă.

                         În viață căutăm oameni, momente, amintiri, motive și sensuri. Căutăm lucrurile pe care nu le avem și alergăm după vise mărețe. Și uneori greșim, pentru că suntem oameni și e normal să greșim, pentru că ne grăbim și nu suntem atenți, pentru că ne aruncăm în brațele primilor oameni care ne zâmbesc… Deși unii ascund lucruri mai puțin frumoase în spatele zâmbetelor. 

                         Iar unele căutări nu duc nicăieri… Nu pentru că nu ne-am strădui destul, nu pentru că nu am fi determinați și motivați, ci pentru că am ales greșit încă de la început. Și tot ce ne rămâne de făcut este să ne resemnăm și să alegem alte drumuri, alți oameni, să ne facem alte planuri. Așa e viața. Întotdeauna se schimbă câte ceva și trebuie să fim pregătiți să le facem față acestor schimbări. 

                         Poate că oamenii speciali, aceia care ne aduc într-adevăr fericirea, nu trebuie căutați sau nu prea mult. Poate că ei apar în viețile noastre exact atunci când trebuie fără să fim nevoiți să facem sacrificii, fără să renunțăm la ceva și fără să îi implorăm să ne iubească, să ne rămână. 

                         Și dacă totuși ești în căutarea unui om care să te iubească necondiționat și incontestabil numai pe tine… Caută omul care îți poate oferi un zâmbet pe buze atunci când totul ți-e potrivnic și o vorbă bună atunci ești pe cale să greșești. Caută omul alături de care viața ta e mai bună și mai frumoasă. Știu că asta ne dorim cu toții, numai că de multe ori ne pierdem în detalii sau ne lăsăm amăgiți de vorbe frumoase și zâmbete false. 

                         Să nu te descurajezi dacă ai făcut alegeri greșite pentru că din greșeli învățăm, ele ne ajută să ne maturizăm. Trebuie doar să te scuturi de praf și să mergi mai departe cu sufletul împăcat. Va fi bine. Și vei găsi acel om care să te facă să funcționezi mai bine. 

 

 

 

Foto: Allef Vinicius

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts