Câteva secunde amărâte pot schimba ceea ce nu s-a putut schimba în ani întregi. Te poţi îndrăgosti. Poţi oferi un zâmbet, o atingere, o vorbă frumoasă. Poţi schimba o stare, o viaţă, un om. Poţi pierde o şansă, un suflet… un om. Se pot întâmpla atât de multe, dar noi nu ne oprim niciodată pentru a trăi clipa. Deşi ar trebui să o trăim!

                                  Ne împiedicăm de zile, de ani, de greşeli şi de aşteptări. Nu acordăm niciodată atenţie lucrurilor mărunte din vieţile noastre, gesturilor simple, oamenilor sinceri sau sentimentelor care încolţesc în suflet mai greu. Ar trebui să fim mai atenţi căror oameni le oferim ani din vieţile noastre pentru că îi pot pierde degeaba, nefăcând nimic şi lăsându-ne cu sufletul pustiu şi amar. În vreme ce alţii aşteaptă să primească doar câteva clipe pentru a ne demonstra că ar putea schimba totul şi ar putea face să fie bine, aşa cum aşteptam să fie alături de ceilalţi. 

                                  Câteva secunde amărâte pot schimba ceea ce nu s-a putut schimba în ani întregi. Te poţi îndrăgosti. Poţi oferi un zâmbet, o atingere, o vorbă frumoasă. Poţi schimba o stare, o viaţă, un om.  Poţi pierde o şansă, un suflet… un om. Se pot întâmpla atât de multe, dar noi nu ne oprim niciodată pentru a trăi clipa. Deşi ar trebui să o trăim!

                                  Dar cine mai trăieşte clipe atunci când de ani de zile îi aşteptăm să se întoarcă înapoi pe cei care nu au mai dat vreun semn, deşi promiseseră că vor fi mereu prezenţi? Cine mai trăieşte clipe într-o lume în care niciodată nu ne ajunge timpul şi nu ne oprim nici măcar pentru a savura un sărut aşa cum ar trebui să o facem? Cine mai trăieşte clipe dacă cei alături de care am vrea să le trăim lasă în urma lor doar un dor adânc care sfâşie şi nu dă pace?

                                  Câteva secunde amărâte pot schimba ceea ce nu s-a putut schimba în ani întregi. Îţi pot oferi un om, o şansă la fericire, un zâmbet, un miracol, o rază de soare, un răgaz, o speranţă. Îţi pot oferi atât de multe doar câteva clipe amărâte… Dar doar dacă accepţi să le trăieşti aşa cum ar trebui… La adevărata lor intensitate. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts