Câte îţi poate ierta o femeie? Mai multe decât îţi poate ierta un bărbat !

                                  O femeie îţi poate ierta multe, aproape orice, te poate lăsa să îi calci sufletul în picioare şi mai apoi poate continua să te iubească spunându-şi că tu eşti om bun, că nu a fost vina ta, ci a ei. O femeie îţi poate ierta orice, în afară de absenţă pentru că atunci când nu eşti lângă ea în momentele în care are nevoie realizează că nu meriţi să fii lângă ea atunci când este fericită, realizează că nu te mai vrea lângă ea atunci când este fericită. Poţi face cu uşurinţă o femeie fericită, dar tot cu uşurinţă o poţi pierde dacă nu îi oferi… Dacă nu i te oferi, căci ea pe tine te vrea, de tine are nevoie, restul sunt doar lucruri printre celelalte lucruri din viaţa ei fără de care îţi poate trăi viaţa liniştită.

                                 Dar un bărbat? Cu bărbaţii este o cu totul altă poveste. Bărbaţii de foarte multe ori cer mult, se aşteaptă să primească mult şi totuşi ei oferă puţin… Nu toţi… Dar majoritatea… Un bărbat nu îţi va ierta orice, nu îţi va ierta totul, iar unii nu îţi vor ierta nimic. Unii te vor lega de ei pentru că urăsc singurătatea, iar alţii vor fi indiferenţi dacă le-o vei oferi pentru că vor avea grijă să îţi compenseze mereu cineva prezenţa.

                                Greşeli vom face mereu, toţi, indiferent că suntem femei sau bărbaţi, indiferent dacă iubim sau nu, dar cu cât eşti dispusă să îi ierţi unui om mai multe greşeli, cu atât îl iubeşti mai mult, însă pe de altă parte, cu cât îi greşeşti unui om mai mult, cu atât îl convingi că tu nu îl iubeşti destul, nu destul cât să încerci să nu îi mai greşeşti. Important este să nu greşim, nu să aşteptăm iertarea… Dar pot spune un lucru cert, o femeie îţi va ierta mai multe decât îţi va putea ierta un bărbat.

Foto: We Heart It

large (13)

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply