Câte femei se ascund într-o femeie?

                               ,,Şi cum ziceam… Nu ţi-am spus niciodată câte femei se ascund într-o femeie, aşa-i?

                               În primul rând în fiecare femeie există o femeie plină de mister care îţi stârneşte curiozitatea, te face să îţi doreşti s-o cunoşti mai bine, apoi descoperi acea femeie care are ceva ce iubeşti, iar de femeia aceea te îndrăgosteşti în cele din urmă.

                               Mai există o femeie înţeleaptă care ştie întotdeauna ce să spună atunci când ai nevoie de cuvinte ca de aer, dar nu le găseşti oricât de mult le-ai căuta.

                               Încă o femeie neajutorată. Are nevoie să fie protejată. Are nevoie de braţele tale puternice de bărbat ca s-o apere de greutăţile vieţii.

                                O alta frumoasă. Cea mai frumoasă femeie pentru că are acei ochi plini de farmec în care te pierzi aproape la fiecare privire de-a ei.

                                 Una matură care poate fi soţia perfectă, poate fi mamă pentru copiii tăi şi te poate sprijini în orice vei vrea să realizezi de-a lungul vieţii.

                                O copilă naivă şi inocentă care se joacă în părul tău, te enervează de dragul distracţiei proprii, iar apoi se supără pentru că te-ai enervat.

                                O adolescentă îndrăgostită nebuneşte, atât de nebuneşte încât ar lăsa totul baltă doar pentru tine. O adolescentă care îşi ascunde faţa în palme ruşinată de faptul că o priveşti în acel mod dulce, profund şi tulburător în care numai tu o priveşti.

                                Într-o femeie vei găsi câte femei vrei tu. O infinitate şi poate chiar mai multe. De toate ai nevoie. pe toate le iubeşti la fel de mult, iar uneori nu le poţi deosebi una de cealaltă decât după felul în care te priveşte fiecare.

                                Într-o femeie se ascund toate femeile de pe Pământ. Trebuie doar să le cauţi şi e imposibil să nu le găseşti.

                                Deci câte femei se ascund într-o femeie?… Câte vrei tu… Câte vrei tu, prietene…”

Foto: We Heart It

large (6)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply