Cât de greu poate fi să înţelegi o femeie?

                       Oare de ce suntem noi, femeile, atât de greu de înţeles? E chiar atât de complicat să descifrezi un suflet de femeie? Suntem cărţi deschise care doar aşteaptă să fie citite.large

                   Lăsaţi-ne să vă iubim. Să vă iubim ca soţii, ca mame, surori şi prietene pentru că putem fi toate acestea la un loc, dar iubiţi-ne la rândul vostru la fel de mult. Uneori substraturile vorbelor noastre ascund trăiri şi frămantări adânci pe care le-aţi putea totuşi înţelege dacă v-aţi da seama de existenţa lor. Iar uneori vă încăpăţânaţi zadarnic să găsiţi aceste substraturi acolo unde, de fapt, nu există .  

                       Îvăţaţi să fiţi atenţi la detalii şi să ascultaţi. Toate femeile apreciază aceste calităţi la un bărbat. Oferiţi-ne sprijin atunci când avem nevoie şi vom face acelaşi lucru pentru voi. Luptaţi pentru noi şi vom avea cel mai puternic motiv să luptăm pentru voi.

                      Când suntem dificile o facem fie pentru că ne dorim atenţie, fie pentru că aţi spus sau făcut ceva ne la locul lui. Dar trebuie să recunoaştem că uneori ne supărăm din motive mult prea puţin importante. Noi ne amintim toate datele importante, dar şi pe cele insignifiante. Încercaţi să vi le amintiţi pe cele dintâi.

                     Şi încă un pont: Un gentleman adevărat nu oferă flori şi ciocolată numai atunci când vrea să treacă peste o ceartă.

Suntem chiar atât de greu de înţeles?

Foto: We Heart It

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply