Capul sus! Viaţa merge înainte şi fără el.

                                   Te-ai prăbuşit dintr-o despărţire, din cauza unui om pe care l-ai iubit nespus de mult. Te-ai prăbuşit pentru că aveai aşteptări şi speranţe. Credeai că totul va fi frumos până la capăt şi că în sfârşit ai alături de tine omul alături de care vrei să îţi petreci întreaga viaţă.

                                   Dar te-a rănit cu prima ocazie şi nu i-a păsat că te lasă cu sufletul frânt atunci când a ales să plece de parcă ar fi fost un simplu străin. S-a gândit la propria sa fericire, deşi îl făceai şi tu fericit. Dar nu s-a întrebat ce va fi în sufletul tău atunci când în urma sa va lăsa doar un gol adânc şi greu de completat. 

                                   Iar în sufletul tău nu a fost nimic altceva în afară de tristeţe şi lacrimi. În sufletul tău însă, nu va mai fi niciodată loc şi pentru el, pentru cel care te-a părăsit şi te-a secat de iubire fără să îi pese măcar puţin. Dar, draga mea, fiecare are dreptul să aleagă în viaţă. Fiecare are dreptul să meargă mai departe. Şi fiecare are dreptul să fie fericit. Dar…

                                   Capul sus! Viaţa merge înainte şi fără el. Vei fi fericită şi fără el. Nu contează cât ai suferit, contează cât ai învăţat şi mai contează faptul că vei folosi tot ce ai învăţat pentru a fi fericită. Contează să ai mereu încredere că există, cu siguranţă, şi pentru tine un om care să te facă fericită. Poate, vei crede cândva că sunt doar amăgiri şi speranţe inutile, dar vei cunoaşte un om care îţi va deonstra că acele soeranţe erau şi sunt cât se poate de întemeiate. 

                                   Capul sus! Oamenii nu se pot îndrăgosti de privirile tale dacă nu îţi arăţi ochii şi nici de zâmbete dacă alegi să fii tristă. Viaţa merge oricum înainte. Ai grijă doar să nu rămâi în urmă privind prea mult înapoi. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts