Capul sus și privirea înainte. Poate într-o zi își va da seama că el e cel care a pierdut. Dar tu nu vei mai fi acolo să afli. Tu vei fi fericită. 

                              Capul sus și privirea înainte. Cele mai frumoase momente din viață, cei mai speciali oameni și amintiri neprețuite pot trece pe lângă tine dacă ești prea ocupată să te gândești la trecut și la oamenii care acum fac parte din el. Nu are rost să îți irosești timpul privind înapoi mai mult decât e nevoie. Ai putea rămâne în urmă. Și pentru ce? Sau mai bine zis, pentru cine? 

                              Poate într-o zi își va da seama că el e cel care a pierdut. Sau poate nu îi va păsa. Poate va fi încă una dintre acele relații care se termină și atât… Fără să lase de gândit, fără să îi ofere lecții, fără să îl marcheze în vreun fel. Sau, cine știe, poate va avea câte ceva de învățat. Dar tu nu vei mai fi acolo să afli. Tu vei fi fericită. Ție îți vor fi răsplătite cândva toate nedreptățile făcute în iubire. Îți vor fi răsplătite toate lacrimile pe care le-ai plâns din cauza acelora care au fost prea orbi pentru a vedea câtă iubire se ascundea în sufletul tău. 

                              S-ar putea să nu afli niciodată cât de mult vor regreta unii că te-au pierdut. S-ar putea să nu afli cât și-au dorit să se întoarcă la tine pentru a-ți cere încă o șansă. Dar nici ei nu vor ști cât dor ți-a fost și cât ți-ai dorit să fie totul bine sau să poți schimba ceva de una singură. Unele lucruri e bine să nu le aflăm niciodată. Pentru că nu ne mai pot face rău. Pentru că nu mai are rost să redeschidă răni vechi. Pentru că trebuie să ne concentrăm pe prezent și pe tot ceea ce are el de oferit. Și pentru că poate avem în brațe alți oameni care merită toată dragostea din lume. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts