Cândva, poate, toți te vor părăsi, își vor vedea de viețile lor, de propriile probleme și vor fi prea ocupați, nu se vor mai gândi și la tine. Dar nu-ți va mai păsa pentru că omul tău te va strânge la piept și te va face să simți că totul e mai bine. 

                                Nu știi niciodată ce îți rezervă viața. Sunt unii oameni pe care îi vezi alături de tine pentru totdeauna și cu toate astea ei pleacă. Pleacă pentru că asta simt că trebuie să facă. Pleacă pentru că e nevoie de ei în alte părți. Dar asta nu înseamnă că nu sunt și oameni care rămân. Și poate că nu sunt mulți aceia care te pot iubi necondiționat indiferent de ce se întâmplă, indiferent de cât de grea este viața. Dar astfel de oameni sunt cu adevărat prețioși și trebuie păstrați cu multă purtare de grijă. 

                                Cândva, poate, toți te vor părăsi, își vor vedea de viețile lor, de propriile probleme și vor fi prea ocupați, nu se vor mai gândi și la tine. Dar nu-ți va mai păsa pentru că omul tău te va strânge la piept și te va face să simți că totul e mai bine. Până la urmă de asta avem nevoie cu toții, nu de mulți oameni care să ne ocupe timpul, să îl facă să treacă, ci de unul singur care să îl facă să pară că nu a trecut degeaba. Avem nevoie de un sigur om care să îi poată înlocui pe toți ceilalți, dar care să nu poată fi înlocuit nimeni. 

                                Iar într-o bună zi, dacă nu s-a întâmplat deja, acest om se va trezi în fiecare dimineață lângă tine și veți împărți cafele. Iar în fiecare seară îmbrățișări fierbinți și visuri, planuri, dorințe, vin. Acest om nu va ști să fie perfect, dar va ști să te iubească, iar asta îți va fi mai mult decât de ajuns pentru a fi fericită și pentru a-ți da seama, în sfârșit, că oamenii sortiți să rămână împreună, rămân. Nu contează cât de greu le e. Ceilalți… Aleg să meargă pe alte drumuri sau se lasă despărțiți. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts