Când ți-e dor de cineva, ai fi capabil să mergi până la capătul lumii pentru acel cineva. Când ți-e cu adevărat dor, chiar mergi. Restul sunt scuze. 

                               Fiecare dintre noi are propriile sale doruri care nu îi dau pace sau care… Dor. Și fiecare dintre noi are pe cineva pe care ar vrea să îl strângă în brațe, dar nu se poate, așa că îl strânge în suflet și îl păstrează acolo. Numai că nu e important doar să spui că ți-e dor, că cineva îți lipsește. Nu e important doar să te mulțumești cu gândul că nu se poate, că așa trebuie să fie și că nu ai ce să faci în afară de a accepta situația. Nu… Astea sunt scuze. 

                               Atunci când cineva îți lipsește cu adevărat, faci tot posibilul pentru a-l aduce la tine sau pentru a-l găsi. Când ți-e dor de cineva nu te resemnezi, te ambiționezi și nu te lași până când omul drag nu e lângă tine să îți aline dorul. 

                               Mă aflu într-o perioadă a vieții în care cuvintele nu-mi mai ajung… Sub nicio formă. Nu mă pot mulțumi decât cu fapte. Nu mai vreau să mi se spună ,,Te iubesc”, ,,Mi-e dor de tine”, sau ,,Abia aștept să te strâng din nou în brațe”. Vreau fapte care să susțină toate astea. Când ți-e dor de cineva, ai fi capabil să mergi până la capătul lumii pentru acel cineva. Când ți-e cu adevărat dor, chiar mergi. Restul sunt scuze. 

                               Dar ce ne facem când ne e dor de oameni care au plecat cu gândul de a nu se mai întoarce? Ce ne facem când ne e dor de oamenii de lângă care am plecat pentru că nu ne iubeau? Ce ne facem când ne e dor de oameni pe care nu îi putem aduce înapoi? Și ce ne facem când ne e dor de ceva sau de cineva pe care nu l-am avut niciodată până acum? Pentru că din păcate există și astfel de doruri care nu pot fi vindecate… Sau care se vindecă greu. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts