Când te iubeşte, te iartă, iar când nu te mai iubeşte, te iartă pentru ultima oară. Te iartă de tot.

                                  Când te iubeşte, te iartă, iar când nu te mai iubeşte, te iartă pentru ultima oară. Te iartă de tot.

                                  După prima greşeală pe care ai făcut-o te-ai întrebat dacă te va ierta. Tu dacă ai fi fost în locul ei, te-ai fi iertat? Dar tu nu poţi fi în locul ei pentru că tu nu iubeşti aşa cum iubeşte ea. Tu nu iubeşti destul cât să ai grijă de sufletul ei şi să nu faci lucruri care să o rănească. Deci tu nu te-ai fi iertat şi tocmai din această cauză te temi.

                                  Dar ea nu e tu, dragule. Ea iubeşte aşa cum tu nu poţi. Şi te iartă tocmai pentru că te iubeşte. Are încredere în tine. Are încredere că te vei schimba şi că nu îi vei mai greşi. Are încredere că o iubeşti. Încredere oarbă…

                                  Tu ai greşit iar. Ea te-a iertat iar… Ea a avut încredere oarbă, dar tu ai fost prea orb ca să poţi vedea că fiecare greşeală a ta a îndepăratat-o tot mai mult şi a obligat-o să te iubească mai puţin.

                                  În cele din urmă a deschis ochii şi a realizat că tu nu te schimbi. Rămâi acelaşi şi continui să îi ceri iertare. În cele din urmă ajunge să te iubească atât cât o iubeşti şi tu, adică nu destul cât să te mai poată ierta. Dar în cele din urmă te-a iertat de tot. De ea. De voi. De trecut. S-a iertat pe ea că te-a iertat atât.

                                  Când te iubeşte, te iartă, iar când nu te mai iubeşte, te iartă pentru ultima oară… Te iartă de tot… Poţi greşi o dată în iubire. Poţi greşi de două ori. Dar a treia oară deja ai ales să greşeşti. A treia oare deja ştii sau ar trebui să ştii că unul iubeşte mult, iar celălalt iubeşte puţin. Ar trebui să ştii…

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply