Când o femeie părăseşte un bărbat, o face pentru că lângă acesta nu mai putea fi fericită. Când un bărbat părăseşte o femeie, o face pentru că el crede că următoarea îi va oferi şi mai multă fericire.

                                    Când o femeie părăseşte un bărbat, o face pentru că lângă acesta nu mai poate fi fericită. Femeile pleacă de nevoie şi adesea aşteaptă să fie obligate să plece. Aşteaptă să fie obligate de viaţă, de aşteptări prea mari, de o absenţă îndelungată şi de un suflet ucis de foamea de sentiment. Femeile se întreabă mult înainte să plece dacă ar mai trebui oare să rămână. Atunci când au îndoieli îşi amână plecarea, speră că celălalt va reuşi să înţeleagă că sufletul cere ceva ce ea singură nu îi poate da… Speră… Speră asta până când începe să o doară sufletul în piept de dorul unui om care, deşi împarte acelaşi pat cu ea, e prea departe ca să-l mai poată atinge. E prea departe ca să mai poată împărţi amândoi aceeaşi iubire care îi legase candva… Abia atunci pleacă o femeie…

                                   Când un bărbat părăseşte o femeie, o face pentru că el crede că următoarea îi va oferi şi mai multă fericire. Bărbaţii pleacă, de foarte multe ori, din lăcomie. Vor tot mai mult de la o femeie şi, dacă se poate, astfel de bărbaţi vor să ofere cât mai puţin. Un bărbat care pleacă de lângă o femeie care îl iubeşte, pleacă fără să se întrebe dacă ar mai trebui să rămână. El are certitudinea că va găsi mai bine de atât şi că o altă femeie îl va putea face mai fericit. Un bărbat se întreabă cu mult timp după ce a plecat, abia atunci când realizează că fericirea adevărată nu ţi-o oferă decât femeia care te iubeşte cu adevărat. Se întreabă abia atunci când răspunsurile îl lovesc în suflet şi începe să îl doară… Abia atunci când e prea târziu ca să se mai poată întoarce la fericirea părăsită pentru mirajul unei fericiri pe care n-a putut să o găsească la o altă femeie… Bărbaţii placă mult prea devreme şi realizează asta mult prea târziu…

                                   Când o femeie părăseşte un bărbat, o face pentru că lângă acesta nu mai putea fi fericită. Când un bărbat părăseşte o femeie, o face pentru că el crede că următoarea îi va oferi şi mai multă fericire.

Foto: We Heart It

large (11)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply