Când o femeie îţi spune să pleci, să o iei în braţe şi să îi spui cât de mult o iubeşti…

                                       O femeie nu îţi va spune niciodată să pleci dorindu-şi într-adevăr să o faci. Dacă va vrea asta, va pleca de una singură, nu îţi va cere ţie să-i faci acest favor.

                                      Când o femeie îţi spune să pleci, să o iei în braţe şi să îi spui cât de mult o iubeşti pentru că ea de fapt asta vrea. De asta are nevoie şi numai aşa o poţi ajuta să se liniştească. Atunci când o femeie îţi spune să pleci, pe ea o doare sufletul mai mult spundu-ţi acestea decât te doare pe tine ascultând. Pe ea o dor aceste cuvinte până în măduva oaselor şi în adâncul sufletului pentru că ştie că cel mai tare şi-ar dori să o poţi linişti şi să o îndepărtezi de probleme… Dar se crede nepunticioasă şi se crede slabă pentru că are nevoie de afecţiunea unui om care pe moment o face să sufere, aşa că te roagă să pleci, deşi regretă ce spune şi speră că nu o vei face.

                                     Cât de slab poţi fi atunci când îţi doreşti iubirea unui om care te face să suferi şi îţi aduce lacrimile în priviri?… Dar cât de puternic trebuie să fii să îi poţi spune să plece dacă este tot ceea ce îţi trebuie?…

                                    Ea îţi va spune să pleci. Va regreta ce a spus. O vor durea cuvintele pe care ţi le spune ţie mai mult decât cuvintele pe care i le vei spune tu ei… Când te va alunga, ea te va chema de fapt să îi fii alături pentru că are nevoie de tine pentru a reuşi să fie ea însăşi.

                                   Când o femeie îţi spune să pleci, să o iei în braţe şi să îi spui cât de mult o iubeşti pentru că ea de fapt asta vrea. De asta are nevoie şi numai aşa o poţi ajuta să se liniştească. Te va ruga să pleci având lacrimi în ochi pentru şi va avea lacrimi în ochi pentru că în adâncul sufletului te va implora să nu o asculţi. Va plânge de durere, de neputinţă şi de regret… Să n-o asculţi !

                                 Dar când un bărbat îţi va spune să pleci, atunci să pleci…

Foto: We Heart It

large (2)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply