Când nu mai ai nimic de pierdut faci tot posibilul să câştigi întreaga lume. Când nu mai are cine să te piardă faci tot posibilul să fugi de cei care nu te pot câştiga pentru întreaga viaţă. Ridică-te şi calcă totul în picioare, tot ce te-a făcut să cazi. Sau şi mai bine, iartă. Femeile puternice iartă!

                               O femeie cu adevărat puternică nu renunţă niciodată la ce îşi doreşte. Nu reununţă să mai creadă în iubire sau în oameni. Nu renunţă să mai spere că, într-un final, totul va fi bine şi va fi fericită. Nu renunţă să mai aibă încredere în ea însăşi. Ea merge mai departe orice ar fi. Nu contează cât de tare a căzut pentru că ştie câtă putere se află în sufletul său, ştie că se va ridica. Nu contează cât de mult au rănit-o oamenii pe care i-a iubit, ea ştie că vor fi unii care vor lupta pentru fericirea ei cât vor putea de mult. Şi pentru o femeie puternică nu va conta niciodată cât de tare o vei subestima sau subaprecia, ea îţi va demonstra întotdeauna că te-ai înşelat, că ea poate şi face tot posibilul pentru a obţine ce îşi doreşte. O femeie puternică nu renunţă nici măcar atunci când toate îi sunt potrivnice şi e la pământ. 

                               Când nu mai ai nimic de pierdut faci tot posibilul să câştigi întreaga lume. Când nu mai are cine să te piardă faci tot posibilul să fugi de cei care nu te pot câştiga pentru întreaga viaţă. Ridică-te şi calcă totul în picioare, tot ce te-a făcut să cazi. Sau şi mai bine, iartă. Femeile puternice iartă! Poate, tocmai de asta se vor ridica ele mereu deasupra tuturor, pentru că iertarea nu aparţine oricui. Nu oricine poate ierta, nu oricine poate merge mai departe având încredere că nu toţi oamenii sunt la fel şi că nu toţi rănesc. 

                               Mulţi nici nu au idee câtă putere se ascunde în sufletul unei femei. Nu ştiu de câte ori se poate lăsa doborâtă din cauză că iubeşte şi de câte ori se poate ridica mai sus, mai frumos, mai hotărâtă să fie fericită. Ei nu ştiu… Dar vor vedea când va fi cazul şi se vor întreba cum de a reuşit. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts