Când mai vrei să te întorci în trecut și să suferi după același bărbat care te-a rănit și nu te-a apreciat, amintește-ți că undeva, cineva visează să întâlnească o femeie ca tine și abia așteaptă să te iubească. 

                        Unele relații nu merg. Unii oameni nu sunt sortiți să rămână împreună. Sunt adevăruri pe care, fie că ne place, fie că nu, trebuie să le acceptăm și să ne împăcăm cu ideea. Dacă s-a terminat și te-a mințit și te-a înșelat sau s-a lăsat așteptat prea mult și nu a știut să aprecieze tot ce îi erai, ce îi ofereai, cum îl iubeai, atunci cu siguranță nu era omul tău. Pentru că omul tău va fi tot ce nu ți-au fost alții, te va iubi cum n-ai mai fost iubită și te va face să te simți acasă oriunde va fi el. Va da sens unor sentimente pe care credeai că le-ai simțit și înainte, dar pe care nu puteai să le explici exact sau să le înțelegi. 

                        Nu îi lua acestui om șansa de a te iubi așa cum ești de fapt, fericită și zâmbitoare, optimistă și prietenoasă, doar pentru că au fost alții care te-au obligat să fii mai rece, să te închizi în tine și să interiorizezi mare parte din omul minunat care ești. 

                        Când mai vrei să te întorci în trecut și să suferi după același bărbat care te-a rănit și nu te-a apreciat, amintește-ți că undeva, cineva visează să întâlnească o femeie ca tine și abia așteaptă să te iubească. Iartă-i pe ceilalți și uită răul pe care ți l-au făcut. În fond, ce rost mai are? Oricum nu vor mai avea șansa să repare ceva, oricum probabil nici nu regretă și chiar dacă regretă, acum e degeaba. 

                        Zâmbește, bucură-te de viață, încearcă să fii tu însăți, chiar și atunci când ceilalți vor să fii altcineva. Nu lăsa pe nimeni să te schimbe dacă nu ești de acord cu acea schimbare, dacă știi că nu te va face o femeie mai bună. Și nu te întoarce în trecut, uneori e doar o capcană. 

 

 

 

Foto: Danielle Macinnes

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts