Când îţi este îngăduit, iubeşti un om, iar când nu, iubeşti amintirea acelui om, îi iubeşi zâmbetul.

                                                         Când îţi este îngăduit, iubeşti un om, iar când nu, iubeşti amintirea acelui om, îi iubeşi zâmbetul.

                                                         Printre toţi cei care m-au pierdut în iubire a fost şi cineva pe care l-am pierdut. În iubire pierdem numai dacă suntem slabi, iar eu am fost, de ce să nu recunosc?! Probabil toţi suntem slabi la început şi din această cauză perdem oameni care ar fi meritat să fim puternici pentru ei. Mi-a fost teamă de cei din jur, de el şi de faptul că m-ar fi putut judeca în vreun fel, de mine şi de faptul că poate nu fac ce trebuie şi nu îl iubesc aşa cum şi-ar dori. Cred că el îşi dorea pur şi simplu să îl iubesc fără dar şi fără poate. Nu cred că îl interesa dacă il iubesc în mod stângaci atât timp cât eram eu, cea sinceră şi naivă.

                                                         Dar iubire e învinsă, de multe ori, exact de cel care o poartă în suflet. Astfel pierzi! Pierzi un om important. Când pierzi în iubire apare durerea. Cel mai mult doare fapul că deşi pierzi, nu renunţi să iubeşti. Îţi scoţi mai greu din suflet un om pe care l-ai pierdut, decât pe unul care te-a pierdut. Şi dacă nu renunţi să iubeşti, dar dacă nu poţi iubi omul, atunci ajungi să-i iubeştti amintirea şi poate zâmbetul.

                                                         Dar nu mai am de gând să pierd în iubire. Nu mai vreau să mă las influenţată de nimeni şi de nimic pentru că nu mai sunt dispusă să las oameni dragi să-mi alunece printre degete. Am învăţat că nu contează cât de stangaci e modul de a iubi atâta vreme cât e sincer şi real. Nu contează cât e distanţa de mare dacâ sentimentele şi gândurile oamenilor nu se despart niciodată. Nu mai am de gând să pierd în iubire, căci doare.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply