Când femeia de lângă tine tace, mereu există un motiv pentru tăcerea ei. Se întâmplă să facă linişte pentru a-şi pune ordine în gânduri, în dezastrul din suflet. Se întâmplă să facă linişte pentru că e prea târziu pentru cuvinte.

                               Uneori, tăcerea femeii de lângă tine îţi va spune mai multe despre ea decât îţi vor spune cuvintele ei. Uneori, tăcerea ei înseamnă că o doare sufletul, dar că nu îşi doreşte să îţi facă rău în vreun fel împovărându-te cu greutăţile ei. Înseamnă că îşi face griji sau că se luptă să învingă nişte demoni care nu îi dau pace şi o fac să se frământe mereu. Tăcerea ei poate însemna că ar trebui să ai mai mare grijă de sufletul ei, poate însemna că o răneşti, poate, fără să îţi dai seama că faci asta. 

                               Când femeia de lângă tine tace, mereu există un motiv pentru tăcerea ei. Se întâmplă să facă linişte pentru a-şi pune ordine în gânduri, în dezastrul din suflet. Se întâmplă să facă linişte pentru că e prea târziu pentru cuvinte. Şi se întâmplă să tacă pentru a-ţi spune tot ce a încercat să îţi spună prin cuvinte, dar nu ai înţeles. Când femeia de lângă tine tace, ar putea însemna că tu ar trebui să faci ceva pentru ea, pentru ca ea să fie fericită. 

                               Atunci când omul pe care îl ai alături îţi oferă tăcere, poate, ar trebui să îi oferi mai multă iubire, să fii mai aproape de el, să îl asculţi şi să încerci să înţelegi ce se întâmplă. Ce doare. Ce se poate vindeca. Şi ce se poate repara. Atunci când femeia de lângă tine îţi oferă tăcere, oferă-i căldură. S-ar putea ca în sufletul său să ţi se simtă lipsa şi nimic nu doare mai tare decât absenţa celui pe care îl iubeşti cel mai mult. 

                               Ar trebui să avem mai multă grijă cu oamenii care ne iubesc. Ar trebui să avem mai multă grijă cu oamenii pe care îi iubim. Într-o zi, tăcerea acestor oameni ar putea să ne răspundă la toate întrebările, dar ar putea totuşi să fie prea târziu. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts