Când el spune că a iubit o proastă, iar ea spune că a iubit un bou, probabil amândoi au dreptate. De fapt… Sigur amândoi au dreptate !

                                          Când el spune că a iubit o proastă, iar ea spune că a iubit un bou, probabil amândoi au dreptate. De fapt… Sigur amândoi au dreptate !

                                          Da, ea e o proastă. E o proastă în limita în care poate fi proastă o femeie care pune suflet într-o relaţie şi lasă sentimentele din inima ei să se concentreze numai asupra lui, un bărbat care nu e încă destul de bărbat să conştientizeze că, dacă priveşe mai atent, are totul lângă el. E o proastă dacă are impresia că şi el îşi face aceleaşi filme despre viitor ca şi ea. Cred că filmele lui sunt de altă natură.

                                          Şi da, el e un bou, tocmai pentru că o lasă să îi scape atunci când e sigur că o are în braţe şi nu ar putea pleca dacă nu i-ar da voie. Ştii de ce e un bou, aşa cum spune ea? Pentru că încă nu e destul de matur să înţeleagă iubirea la adevărata sa profunzime. Pentru că e abia la început cu trăitul sentimentelor şi pentru el încă ,,are balta destul peşte”. De ce să se complice? De ce să se implice? De ce să rişte să fie ,,prostul ăla care e în limbă după una”, aşa cum l-ar cataloga prietenii?

                                          Şi te trezeşti că ai lacrimi în ochi spunându-ţi că eşti o proastă din cauză că ai iubit un bou ca el, dar nu eşti proastă. Eşti doar rănită. Şi of, Doamne, cât de tare mai dor primele răni ale sufletului. Abia te obişnuieşti cu gustul dulce al fericirii că se şi termină fără să ai timp să te pregăteşti înainte. Însă viaţa nu se termină la primul eşec al iubirii, ci abia începe.

                                          Şi el se trezeşte că nu te mai are doar pentru că nu a vrut să fie considerat prost de către prieteni. De parcă ar fi greu să îşi dea singur seama că iubirea nu e o slăbiciune. Poate nu e bou, dar nu mă pot abţine să nu fiu rea, e fraier.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply