Când ea e acel tip de femeie pe care trebuie să o cucereşti, iar tu eşti acel tip de bărbat care aşteaptă să îi cadă femeia din cer fără ca el să fie nevoit să facă ceva.

                                              Când ea e acel tip de femeie pe care trebuie să o cucereşti, iar tu eşti acel tip de bărbat care aşteaptă să îi cadă femeia din cer, fără ca tu să fii nevoit să faci ceva… Atunci îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar iubire nu puteţi servi. Oamenii care nu sunt dispuşi să lupte nu sunt îndreptăţiţi să ceară.

                                             Nu ştiu dacă ţi-a mai spus cineva asta până acum, dar femeia mai întâi cucereşte, apoi aşteaptă s-o cucereşti. În acest fel se convinge cât de serios poţi fi tu ca bărbat şi cât de mult eşti dispus să lupţi pentru ea, că tot vă mândriţi voi că sunteţi bărbaţi şi că sunteţi puternici… Atunci când aveţi pentru ce să luptaţi, luptaţi, nu mai staţi pe gânduri… Şi doar ca să ştii, vei aprecia mult mai mult o femeie pe care ai cucerit-o prin lupte grele şi timp investit, decât vei aprecia una care ţi-a picat din cer în braţe fără ca măcar să o fi dorit.

                                            Când ea e acel tip de femeie pe care trebuie să o cucereşti, iar tu eşti acel tip de bărbat care aşteaptă să îi cadă femeia din cer, fără ca tu să fii nevoit să faci ceva, ei bine, ea va aştepta să faci ceva prin care să o cucereşti, iar tu vei aştepta ca ea să te prindă de mână şi să te conducă direct spre dormitor… Şi mai departe… Nimic. Păi scuzaţi-mă, dar nu credeţi că aşteptaţi amândoi ceva ce nu va face niciodată celălalt?Realitatea este următoarea şi, din păcate, este una tristă. Mai mulţi oameni ar fi fericiţi, mai multe cupluri ar îmbătrâni împreună şi mai multe lacrimi amare s-ar vărsa dacă am renunţa la îndoieli, orgolii, mândrie. Iubeşti? Arată-i asta celuilalt. Vrei să spui că iubeşti? Spune-i lui sau ei nu tuturor celor celor din jur. Oameni dragi, viaţa nu e grea şi nu e deloc complicată, dar noi ne încăpăţânăm să o complicăm… Aş iubi, dar nu azi, poate mâine. Şi dacă nu mă mai iubeşte mâine, nicio problemă, mă va iubi altul… Nu aşa. Iubirea înseamnă fericire, iar fericirea ta depinde de celălalt, însă mai întâi de toate depinde şi de tine !

                                           Când ea e acel tip de femeie pe care trebuie să o cucereşti, iar tu eşti acel tip de bărbat care aşteaptă să îi cadă femeia din cer, fără ca tu să fii nevoit să faci ceva… Atunci nu va exista niciodată un ,,noi” care să poată exprima cât de puternică e legătura dintre două suflete.

Foto: We Heart It

pKPky

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply