Când e ultima dată când i-ai spus unui astfel de om că-l iubești? Când l-ai strâns ultima oară în brațe? Sună, scrie acel mesaj, nu amâna. Amânările nu fac bine între oameni. Nu fac bine deloc. 

                    Gândește-te care sunt oamenii pe care nu ai suporta să îi pierzi, cei pentru care ți-ai da și sufletul, cei pe care îi incluzi în toate planurile tale de viitor. Gândește-te care sunt oamenii pe care îi vrei lângă tine atunci când nu te poți înțelege nici tu. Poate că nu sunt mulți, dar sunt ce ai nevoie. Și acum întreabă-te când le-ai spus ultima oară că îi iubești, când le-ai demonstrat ultima oară că o faci. Întreabă-te dacă îi faci la fel de fericiți pe cât te fac ei pe tine. 

                    Și nu pentru că ai avea vreo obligație de a le da înapoi tot ce-ți oferă ei, nu pentru că ar trebui să faci asta, ci pentru că singura mulțumire pe care o poți oferi în schimbul iubirii e tot iubirea. Singura mulțumire pentru fericire e tot fericirea. La fel și în cazul respectului, al loialității și al încrederii. Singurul mod prin care îi poți mulțumi cuiva că îți este totul este să îi fii la rândul tău tot ce poți fi tu. În cel mai frumos mod posibil. 

                    Arată-le oamenilor dragi cât înseamnă pentru tine, demonstrează-le că îi iubești și că îi prețuiești. Nu te baza pe faptul că ar trebui să știe asta. Uneori sentimentele se schimbă. Iar ei știu asta. Tu știi asta. Cu toții știm. 

                    Când e ultima dată când i-ai spus unui astfel de om că-l iubești? Când l-ai strâns ultima oară în brațe? Sună, scrie acel mesaj, nu amâna. Amânările nu fac bine între oameni. Nu fac bine deloc. Poate peste ani te vei bucura de aceleași prietenii sau poate ele se vor pierde. Poate peste ani vei avea lângă tine aceiași oameni sau poate că vor fi alții. Important e să trăiești în așa fel încât să poți oricând să te uiți în spate fără vreo urmă de regret. 

Foto: reza hasannia

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts