Când crezi că toate șansele tale pentru o iubire așa cum ai visat mereu s-au spulberat, apare cineva care te contrazice și îți arată că niciodată nu e prea târziu pentru iubire. 

                           Să nu uiți niciodată că atunci când crezi că nu mai poți, de fapt mai poți încă puțin. În orice. Chiar și în iubire. Uneori suntem dezamăgiți. Și poate acest cuvânt nu exprimă exact ceea ce simțim. Uneori suntem rupți în două, distruși de-a binelea și ne e teamă să mai visăm, să mai credem, să mai sperăm. Vrem să ne resemnăm. Și suntem aproape gata să încetăm să mai credem în iubire. 

                           Dar nu știu cum se face că de fiecare dată când suntem pe punctul de a ne pierde speranța, se întâmplă ceva care ne dă putere și energie. Apar în viețile noastre, într-o singură zi, oameni pe care i-am așteptat ani întregi. Avem parte de oportunități care nu s-au ivit niciodată. Sau descoperim sentimente la care nici nu aveam curajul să visăm. 

                           Pentru că lucrurile bune li se întâmplă celor care au răbdare, acelora care încă mai cred. Lucrurile bune li se întâmplă oamenilor care, nici după ce au fost dezamăgiți de nenumărate ori, nu au încetat să mai fie la fel de frumoși. 

                           Când vine vorba de iubire e aceeași poveste. Întâlnim atâția oameni care nu ne merită, care ne rănesc și ne frâng inimile, încât de la o vreme suntem tentați să nu mai avem așteptări, suntem tentați să credem că nu suntem la fel de norocoși care alții. Și când ne așteptăm mai puțin, avem parte de surpriza vieților noastre. 

                           Când crezi că toate șansele tale pentru o iubire așa cum ai visat mereu s-au spulberat, apare cineva care te contrazice și îți arată că niciodată nu e prea târziu pentru iubire. Niciodată nu e prea târziu să primești ce meriți. Și niciodată nu e prea târziu să trăiești toate momentele de care nu ai avut parte și pe care totuși le meriți din plin. Ai răbdare. Și încredere. 

Foto: Joanna Nix

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts