Când am să-ţi spun că vreau să fiu singură, tu să nu pleci… Tu să mă strângi tare în braţe pentru că eu vreau să fiu singură cu tine!

                                               Hai să alegem să fim singuri. Hai să alegem să fim singuri împreună, dar nu singuri în doi.

                                               M-am convins deja că oamenii din jur, nu toţi, dar cei mai mulţi dintre ei, sunt prea ocupaţi cu vieţile lor pentru a mai avea timp să le pese şi de altcineva. Poate aşa fac şi eu, dar dacă ar fi să mă ghidez după rănile din suflet aş tinde să cred că nu e. Eu am avut încredere, mie mi-a păsat de ceilalţi şi mai puţin de mine. Eu încă am încredere şi încă îmi pasă, deşi poate că nu ar trebui… M-am hotărât să nu mai aştept nimic de la nimeni, dar să-mi las sufletul să aleagă un om de la care să aştept totul şi căruia să îi ofer totul. Am ales să îmi doresc singurătatea, dar nu acea singurătate amară de care toţi fugim ca de dracu’. Eu mi-am ales acea singurătate dulce în care să ne împletim sufletele numai eu şi cu tine… Să fim singuri pentru că numai singuri ne putem iubi în tihnă, departe de gurile rele şi ochii vicleni care ne tot urmăresc cu dispreţ. Am ales să să îi dau unui singur om puterea să mă iubească şi astfel să mă facă fericită, sau am ales să îi ofer unui singur om şansa să mă distrugă pe interior. Dar cum nu mi-am pierdut încrederea în iubire încă, tind să cred că mă va iubi, deşi va putea oricând să facă ceva care să mă doboare definitiv.

                                               Dar nu vreau să alegem să fim singuri în doi. Nu vreau să rămân rece în braţele care ar trebui să mă înfierbânte, nu vreau să rămân nepăsătoare alături de cel de care ar trebui să îmi pese cel mai mult şi nu vreau să construiesc un zid înalt de orgoliu şi indiferenţă care să mă despartă de cel pe care îl vreau lângă mine. Acum mă înţelegi? Şi când am să-ţi spun că vreau să fiu singură, tu să nu pleci… Tu să mă strângi tare în braţe pentru că eu vreau să fiu singură cu tine!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. Gogu 01st mai 2016 at 17:35 -

   Pup dulce! 🙂 :*

   Reply

  Leave a Reply