Când ai prea mult de oferit, oferi iubire. Când nu ai nimic de oferit, oferi indiferenţă.

                                      La urma urmei, fiecare ar trebui să primească ceea ce oferă. De ce să îţi ofer încredere dacă tu îmi dai în schimb numai îndoieli? De ce să risc eu să fiu dezamăgită doar pentru că tu nu ai destul curaj să rişti să fii fericit? De ce să îţi dau toată iubirea pe care o port în suflet dacă tu îmi oferi indiferenţă?…

                                    Off, dacă ar fi atât de uşor… Dacă ar fi atât de uşor, cât de puţin am mai suferi, cât de puţin ne-ar mai frământa trăirile şi cât de fericiţi şi împăcaţi cu noi înşine am fi… Dar nu e atât de uşor. E chiar imposibil…

                                    Fiecare oferă ce are în suflet. Când ai prea mult de oferit, oferi iubire. Când nu ai nimic de oferit, oferi indiferenţă.

                                   Fiind de partea celor care iubesc şi sunt răsplătăţi, cel mai adesea, cu indiferenţă, m-am întrebat mereu cum e să fii de partea cealaltă. Cum e să primeşti iubire, cel mai frumos sentiment pe care mi-a fost dat să îl trăiesc, iar în locul acesteia să trimiţi înapoi… Nepăsare… Oare cum e să ai un suflet atât de sărac?…

                                  Dar nu cred că vreau să aflu. Prefer să sufăr din cauza indiferenţei altora, decât să sufăr din cauza propriei mele indiferenţe. Prefer să ofer ştiind că există ceva cu adevărat frumos în sufletul meu şi trăind cu certitudinea că la un moment dat voi întâlni şi acei oameni care nu dezamăgesc atunci când vine vorba de sentimente. Prefer să iubesc, nu să aştept să fiu iubită. Dar vreau să primesc înapoi exact ceea ce ofer. Ştiu că asta merit. Asta merităm toţi.

                                  Off… De-ar fi aşa uşor, fericiţi am fi şi noi fără să fie nevoie să suferim… Dar… Off… Când ai prea mult de oferit, oferi iubire. Când nu ai nimic de oferit, oferi indiferenţă…

Foto: We Heart It

tumblr_mtxvzy89571qzd6kko1_500

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • E foarte dureros cand se intampla asta, cu atat mai mult atunci cand celalat iti spune ca refuza iubirea ta, dar insisti crezand ca intr o zi se va razgandi si o va primi.

 • Nu are rost sa insisti cu iubire la indiferenta! Omul ce simte sa ofere o face pt ca simte! Cine nu te simte,doar te gandeste!

 • COMMENTS (3)

  1. Alina 09th august 2015 at 17:34 -

   E foarte dureros cand se intampla asta, cu atat mai mult atunci cand celalat iti spune ca refuza iubirea ta, dar insisti crezand ca intr o zi se va razgandi si o va primi.

   Reply
   • CCjustMe 05th februarie 2018 at 02:33

    Nu are rost sa insisti cu iubire la indiferenta! Omul ce simte sa ofere o face pt ca simte! Cine nu te simte,doar te gandeste!

    Reply

  Leave a Reply