Cămăşile bărbatului care este întotdeauna alături de femeia pe care o iubeşte, îi poartă acesteia lacrimile pe umeri şi parfumul pe piept.

                                                    Bărbatul care n-a văzut niciodată femeia de lângă el plângând, nu i-a câştigat acesteia încrederea. Femeia care n-a plâns lângă un bărbat a avut mereu îndoieli, s-a temut, a aşteptat poate să primească de la el ceva ce el nu i-a putut oferi, iar din această cauză ea nu i-a putut dărui lui în schimb încrederea sa.

                                                  Când o femeie îţi plânge în braţe te vede ca pe singura ei alinare. Tu eşti singurul care o poate îndepărta de cele ce îi îngenunchează sufletul în faţa vieţii şi tot tu eşti singurul care o poate ajuta să-l ridice. Dacă prima dată când ţi-a plâns în braţe n-ai sprijinit-o aşa cum s-ar fi cuvenit, fără să te gândeşti că poate va fi greu sau că te vei sătura să lupţi şi pentru ea, a doua oară nu va mai alerga în braţele tale, va merge încet întrebându-se dacă e bine să te mai împovăreze şi pe tine cu grijile ei, deşi lacrimile au copleşit-o deja în suflet… Iar a treia oară va suferi de una singură. Se va ridica mult mai greu. Va suferi mult mai mult. Dar când îşi va repune sufletul pe picioare va şti că cel care n-a putut s-o ajute să depăşească greutăţile care nu i-au dat pace nu este demn să-i fie alături atunci când este fericită.

                                                  Un bărbat adevărat va fi întotdeauna alături de femeia pe care o iubeşte. Nu va fugi de probleme acesteia şi o va ajuta întotdeauna să le depăşească indiferent de cât de greu ar fi. Un bărbat adevărat nu-i va da niciodată celei dragi motiveve să se întrebe dacă ar trebui să meargă în braţele sale atunci când o copleşeşte viaţa cu greutăţi, îi va da motive să fie el primul şi singurul la care aleargă în acele momente.

                                                Cămăşile bărbatului care este întotdeauna alături de femeia pe care o iubeşte, îi poartă acesteia lacrimile pe umeri şi parfumul pe piept.

Foto: We Heart It

large (48)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • At this time it appears like Movable Type is the best blogging platform out there right now.
  (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

 • COMMENT (1)

  1. Cheer Live Stream 24th iulie 2017 at 16:55 -

   At this time it appears like Movable Type is the best blogging platform out there right now.
   (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

   Reply

  Leave a Reply