Cam cât de simplă poate fi o femeie care prin definiţie este ceva complicat?

                                                   Cam cât de simplă poate fi o femeie care prin definiţie este ceva complicat?

                                                   O femeie poate fi atât de simplă cât să o poţi iubi, dar în acelaşi timp atât de complicată încât să o iubeşti pentru totdeauna. 

                                                   Poate că până la un anumit stadiu fundamental el existenţiei, toate femeile urmează acelaşi tipar. Ai putea spune că sunt simple. Eu aş spune că au şi părţi pe care le poate înţelege oricine are doi ochi să vadă şi două urechi să audă. Dar lucrurile simple nu rămân niciodată atât de simple pe cât s-ar părea, ce să mai spun de femeie, ea e o fiinţă vie.

                                                   O femeie simplă vrea să fie iubită. Iubită şi atât. Iubită fără ,,Păi da, dar…” sau ,,Draga mea, stai să-ţi explic…”. Iubirea e un sentiment simplu pe care noi îl complicăm.

                                                   O femeie simplă vrea să fie respectată şi să aibă pe cine să respecte. Nu există iubire fără respect. Cel puţin eu nu cred că poţi iubi un om pe care să nu-l respecţi până la Dumnezeu şi care să nu te respecte atât cât meriţi. Am crezut mereu că respectul este o continuare a iubirii pentru că de cele mai mai multe ori, întâi ne iubim, iubindu-ne ajungem să ne cunoaştem şi cunoscându-ne începem să ne respectăm. Respectul e ceva care vine de la sine… E ceva simplu.

                                                   O femeie simplă mai vrea să primească încredere, mai ales atunci când o oferă cu dragă inimă şi cu sufletul împăcat. Cred că e simplu să oferi încredere.

                                                   Dar  o femeie complicată nu se va mulţumi niciodată doar cu atât pentru că ea va căuta mereu să aibă alături un bărbat pe măsura ei, iar din moment ce ea este capabilă de mult mai mult decât iubire, respect şi încredere…

                                                   O femeie complicată e uneori greu de ascultat şi imposibil de înţeles pentru că ea vede lumea într-un mod diferit şi nu priveşte printr-o singură prismă, ci prin nenumărate. Ea nu lasă totul la voia întâmplării, e aproape imposibil de minţit, greu de amăgit şi uneori e chiar greu de iubit. E naivă şi totuşi atât de deşteaptă… O femeie e simplă, dar pe lângă faptul că e simplă, este şi atât de complicată.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply