Ca să păstrezi o femeie lângă tine e de ajuns să o faci fericită, iar dacă nu o poţi face fericită, să o laşi să plece !

                                Pentru o femeie care iubeşte nu contează decât bărbatul de lângă ea. Pe ceilalţi îi va lăsă să… să nu conteze, iar o femeie te va iubi atât timp cât vei reuşi să o faci fericită pentru că cel mai mare scop al unei femei este să fie fericită. O femeie căreia i-ai răpit dreptul la fericire este o femeie al cărei suflet se ofileşte pe zi ce trece, iar odată cu sufletul său se ofileşte şi ea. 

                               Bărbatul care nu îi mai poate oferi fericirea femeii de lângă el, este un bărbat pe care acea femeie nu îl mai poate privi cu aceeaşi ochi. Nu îl mai poate privi fără să aibă acea urmă de regret care s-a născut dintr-o dezamăgire.

                              Atunci când o femeie nu te mai priveşte pe tine, priveşte prin tine sperând că va zări adevărata iubire… Sperând că după toate dezamăgirile pe care i le-a scos viaţa în cale va găsi, în sfârşit, ceea ce doreşte cu atât de mult nesaţ… Sperând că va găsi un bărbat care să reuşească să îi ofere fericirea şi sperând, undeva în adâncul sufletului, că te vei schimba tu, că vei fi tu cel care îi va aduce fericirea… Şi va spera până când va realiza că absenţa răspunsurilor tale este de fapt răspunsul pe care îl aştepta… Va realiza că trebuie să plece. Va pleca deşi va avea inima îndoită, dar visul pe care îl are legat de fericire va striga prea tare, va avea un ecou prea răsunător în sufletul ei şi nu îl va putea ignora oricât de mult te-ar iubi… Oricât de mult te-ar fi iubit…  

                           Ca să păstrezi o femeie lângă tine e de ajuns să o faci fericită, iar dacă nu o poţi face fericită, să o laşi să plece !… Altfel vei avea lângă tine un om cu sufletul ofilit… Un om care se ofileşte şi el sub ochii tăi…

 

Foto: We Heart It

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply