Ca bărbat, poţi privi în urma unei femei fie pentru a-i admira fundul, fie pentru a-i admira tăria de caracter.

                                             Ca bărbat, poţi privi în urma unei femei fie pentru a-i admira fundul, fie pentru a-i admira tăria de caracter. În ambele cazuri o vezi cum pleacă şi cum se îndepărtează, numai că diferă gradul de implicare pe care îl simţi tu pentru acea femeie.

                                             Poţi privi în urma ei pentru a-i admira fundul şi nu cred că vei fi în stare să priveşti atât de departe încât să o admiri şi pentru altceva în afară de formele care te pun pe jar. Probabil nici nu îţi doreşti să priveşti mai departe sau ai dori să o priveşti prin haine, să o ai în braţe şi în pat, apoi să spună fiecare ,,La revedere”, iar tu să o mai poţi privi încă o dată din spate. Ar fi ideal, aşa-i?

                                             Dar mai poţi privi în urma unei femei pentru a-i admira tăria de caracter. O poţi vedea cum pleacă dorindu-ţi să o poţi opri, dar nefiind îndreptăţit să o faci. Da, aşa e… Uneori nu mai eşti îndreptăţit să opreşti în viaţa ta anumiţi oameni, să îi chemi sau să le ceri ceva pentru că realizează şi ei că nu îi meriţi… Iar tu ştiai deja, numai că nu ai vrut să recunoşti. Îţi spui în sinea ta că e o femeie puternică, deşi ai putea să o condamni pentru faptul că renunţă la a te iubi. Îţi spui că ar trebui să mai rămână, să te vadă cum te schimbi pentru ea, dar eşti conştient de faptul  că nu te vei schimba niciodată, iar ea ştie asta. Îţi spui că s-ar fi putut termina altfel şi ai vrea să îi spui şi ei, dar e deja prea târziu, nu? E deja prea târziu pentru cuvinte care nu s-au spus atunci când ar fi trebuit, aşa că rămân nespuse.

                                             Încercă să o admiri ca femeie şi îţi spun sigur că formele sale vor conta extrem de puţin comparându-le cu al său caracter.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (685)

  1. perversul indragostit si DE TREABA 01st martie 2016 at 00:46 -

   Ambele, ambele…

   Reply

  Leave a Reply