Bună! Nu, nu pe mine mă căutai. Pe ea ai lăsat-o în trecut, eu nu sunt ea. Eu sunt fericită. Fericită fără tine. La revedere!

Bună! Nu, nu pe mine mă căutai. Pe ea ai lăsat-o în trecut, eu nu sunt ea. Eu sunt fericită. Fericită fără tine. La revedere!

A, dar cea pe care o cauţi tu nu mai locuieşte aici. S-a stins acum multă vreme de dorul tău şi apoi a renăscut, dar e o altă ea. E o ea fericită, care nu are nevoie de tine pentru a fi aşa. Ţi-aş recomanda să o cauţi în trecut printre amintiri căci acolo încă mai trăieşte, deşi nu cred că o vrei… Adică… Nici atunci nu ai vrut-o, acum de ce ai vrea-o înapoi? A trecut deja prea mult timp. Cred că s-a spus tot ce trebuia să se spună şi s-a făcut tot ce era de făcut.

Dacă totuşi mai vrei să o cauţi, o poţi căuta acolo unde ai fost şi tu atunci când ea avea nevoie de tine şi te iubea cu tot sufletul ei. Îţi mai aminteşti cum ai lăsat-o în urmă? Cum ai continuat să îţi trăieşti viaţa liniştit fără să îţi pese? O, dar să nu priveşti înapoi, ea nu mai e acolo. Ea a trecut pe lângă tine, dar erai prea ocupat să o observi. E undeva în faţa ta, însă tu nu o mai cunoşti. S-a schimbat. E mai frumoasă pentru că iubeşte din nou şi spre deosebire de trecut acum este şi iubită. Vezi ce frumoasă o face iubirea?

Mă întreb cum de te-ai gândit să o cauţi, dar ceva îmi spune că ştiu deja răspunsul. Ţi-ai amintit cât de frumos era pentru tine totul… Ea făcea totul să fie frumos. Dar ţi-ai amintit dacă pentru ea era frumos? Nu, nu, nu. Ar fi trebuit totuşi.

Oricum… Ea nu mai e aici. Îmi pare rău. Nu pe mine mă căutai. Pe ea ai lăsat-o în trecut, eu nu sunt ea. Eu sunt fericită. Fericită fără tine. La revedere!

Foto: We Heart It

large (17)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. music videos 24th iulie 2017 at 17:10 -

   bookmarked!!, I really like your web site!

   Reply

  Leave a Reply