Buchete de trandafiri? Nu, mulţumesc, prefer buchetele de amintiri.

                              Oferă-i o amintire frumoasă atunci când îi oferi o floare sau nu-i oferi nimic. Floarea se va ofili. Îşi va pierde parfumul. O va arunca la gunoi şi nu după foarte mult timp o va arunca şi în uitare. Amintirea acelei flori… Va fi mereu vie. O va păstra în suflet toată viaţa. Nu o va putea uita, iar prin intermediul ei, drag bărbat care citeşti acum, vei rămâne şi tu în sufletul ei pentru totdeauna şi ştii de ce? Pentru că noi, femeile, putem uita aproape orice, trădări, supărări, chiar şi minciuni, dar nu vom putea uita niciodată acel om care ne-a oferit amintiri…

                              Îmi veţi spune acum că gestul contează, iar eu vă voi spune că de fapt intenţia contează mai mult decât gestul. Voi bărbaţii aveţi o deprindere pe care aş numi-o necorespunzătoare. Oferiţi flori, în mare parte, numai atunci când greşiţi cu ceva şi vreţi să fiţi iertaţi mai uşor. Aici contează gestul sau intenţia? Eu cred că e mai important faptul că doriţi să vă cumpăraţi iertarea, cu un gest frumos ce-i drept, decât faptul că aţi făcut ceva frumos pentru femeia iubită. Să ţineţi minte că o femeie îşi va aminti când a primit flori fără motiv, dar va uita florile pe care le-a primit în schimbul iertării.

                              Aşa că, decât să primesc o astfel de floare, mai bine nu primesc nimic. Am să spun nu, mulţumesc. Încercaţi, dragi bărbaţi să faceţi cadouri cu esenţă de natură spirituală, încercaţi să oferiţi amintiri. Acestea contează pentru om, pentru suflet. Nu se vor degrada niciodată. Nu vor muri. Nu se vor învechi niciodată… Şi vor conta pentru o întreagă viaţă. O femeie va şti să le aprecieze şi le va aprecia. Pe cele care nu ştiu să aprecieze amintirile şi preferă ,,materialul” nu le pot numi femei fără să neîndreptăţesc multe reprezentante ale sexului frumos.

                             Buchete de trandafiri? Nu, mulţumesc, prefer buchetele de amintiri.

Foto: We Heart It

?????????

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. antonia 30th aprilie 2016 at 01:02 -

   Si daca ai fi aflat, tot nu ai fi ajuns la destinatie.

   Reply

  Leave a Reply