Bărbatul tău te face să plângi sau îţi şterge lacrimile?… Bărbatul meu nu mai face nimic. Nu mai e al meu. El mă făcea să plâng şi mă lăsa să îmi şterg singură amarul din priviri.

                                       Bărbatul tău te face să plângi sau îţi şterge lacrimile?… Bărbatul meu nu mai face nimic. Nu mai e al meu. El mă făcea să plâng şi mă lăsa să îmi şterg singură amarul din priviri.

                                       Bărbatul tău te face să plângi sau îţi şterge lacrimile? Sau mai pe scurt, bărbatul tău te iubeşte? Te mai iubeşte?

                                       Ai avut vreodată impresia că femeile plâng pentru că sunt slabe? Ei bine te-ai înşelat. Femeile plâng pentru că sunt puternice şi plâng ca să fie puternice. Eu am crezut şi încă mai cred în puterea pe care o are un suflet sincer. Acea femeie slabă care poate aşteaptă alinare din partea unui nepăsător va găsi în sufletul ei destulă putere să se adune şi să uite o iubire terminată într-o furtună. Dar tu, bărbat puternic, nu vei găsi niciodată în sufletul tău destule putere ca să mai poţi repara tot ce ai distrus în sufletul ei, indiferent dacă îţi vei dori sau nu… Nu vei putea !

                                       Tu ai strâns-o în braţe şi i-ai făcut inima şi sufletul bucăţi, apoi ai dat cu piciorul la tot şi ai împrăştiat cioburile departe… Departe… Asta numeşti tu putere? Aşteaptă să îl vezi pe cel care o va strânge în braţe şi va reuşi să unească cioburile aruncate de tine peste tot. Eu asta numesc putere.

                                       Ea nu e slabă… Numai că omul care o făcea puternică îi este şi slăbiciunea… Iar acel om, numai acela, te poate face să decazi până la ultima treaptă a celor înfrânţi. Însă dacă a urcat o dată toate treptele până la fericire, o va mai face încă o dată şi va ajunge mai sus.

                                       Bărbatul meu nu mai face nimic. Nu mai e al meu. El mă făcea să plâng şi mă lăsa să îmi şterg singură amarul din priviri. Ultimul lucru pe care l-a făcut pentru mine a fost să mă înveţe să fiu puternică. Puternică de una singură. Puternică doar pentru mine. Doar atât…

Foto: We Heart It

large (1)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. Ama lui Amar 25th februarie 2016 at 19:27 -

   Tu nu poti sa fii decat Ama lui Amar! :* Barbatul tau o sa faca totul si daca moare.

   Reply

  Leave a Reply