Bărbatul potrivit nu crede, el ştie. Nu încearcă, el reuşeşte. Nu te alintă, îţi dă un alt nume.

                                             Nu are îndoieli, nu se întreabă, nu te lasă să te întrebi, îţi spune, te lămureşte, e sincer, el ştie… El ştie că eşti femeia potrivită, că îl poţi face fericit şi că alături de tine i se poate schimba toată viaţa în bine. El ştie că la un moment dat, dacă eşti suficient de deştept, poţi păstra pentru întreaga viaţă o femeie minunată pe care alţii n-au fost suficient de capabili, de deştepţi, de iubitori, pentru a nu o pierde definitiv. El ştie că trebuie să aibă răbdare, să fie înţelegător şi să dovedească iubirea pe care o poartă în suflet. Nu e laş, nu fuge de responsabilitate, de iubire, de şansa la fericire pe care i-o oferă viaţa.

                                             Ştii, el nu încearcă să îţi spună că eşti frumoasă, reuşeşte să te facă să te simţi ca atare. Nu încearcă să te facă femeia lui, reuşeşte să devină bărbatul tău. Are o ambiţie demnă la care visează orice femeie, e capabil să renunţe la orgoliu şi la iubirea de sine pentru a te iubi pe tine, aici e diferenţa, în accentele firave pe care mulţi le ignoră. Un astfel de bărbat nu te va face niciodată geloasă, dar îşi va permite să facă alte femei geloase trăgându-te şi mai aproape de el, săruntându-te mai cu foc şi privindu-te cu mai multă dragoste. Nu se va ascunde de faptul că te iubeşte, va fi mândru de asta. Îi va oftica pe ceilalţi bărbaţi pentru că el are ceva ce ei nu vor avea niciodată. 

                                             În cele din urmă, nu te alintă, el îţi dă un alt nume. Îţi dă numele lui şi îţi demonstrează că a vorbit serios de fiecare dată când ţi-a mărturisit că te iubeşte. În cele din urmă vorbeam despre un bărbat adevărat, despre bărbatul potrivit pentru tine, acela care tace şi face, nu acela care vorbeşte mult şi adoarme vorbind pentru ca a doua zi să nu-şi amintească nimic. Caută bărbatul potrivit pentru tine, te va ajuta să îi uiţi pe toţi cei care nu te-au meritat.

                                             Bărbatul potrivit nu crede, el ştie. Nu încearcă, el reuşeşte. Nu te alintă, îţi dă un alt nume.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply