Bărbatul e cu adevărat bărbat abia atunci când e pregătit să renunțe la a mai vrea multe femei în pat și luptă pentru a o păstra lângă el pe cea pe care o are în suflet. 

                                   Probabil ți s-a luat deja de toți acei băieți care se cred bărbați și au pretenția să îi tratezi ca atare. Noi femeile ne maturizăm mai repede, mai ales când vine vorba de sentimente. Încă de la început iubim cu maturitate și nu vrem să ne batem joc în vreun fel de sentimentele celor pe care îi iubim. Încă de la început simțim pe suflete responsabilitățile impuse de actul iubirii și nu ne jucăm de-a dragostea pentru că suntem conștiente de durerea pe care am putea-o provoca. 

                                   Dar bărbații se maturizează mai greu, nu toți, doar majoritatea. Și cei mai mulți te vor vrea în pat fără să aibă vreun loc pe care să ți-l ofere și în suflet. Cu unele femei le va merge, cu altele nu. Unele nu le vor cere nimic, altele vor vrea totul. Și cu greu vor învăța că trebuie să oferi dacă te aștepți să primești, că trebuie să pui suflet dacă ai pretenția să primești dragoste pentru că iubire merită doar aceia care știu să o ofere, aceia care pot să o aprecieze. Restul să o aștepte în continuare până își învață lecțiile, până se maturizează… Până devin bărbați cu adevărat. Și asta pentru că…

                                   Bărbatul e cu adevărat bărbat abia atunci când e pregătit să renunțe la a mai vrea multe femei în pat și luptă pentru a o păstra lângă el pe cea pe care o are în suflet… Abia atunci când își dă seama cât de important e să ai liniște în suflet… Mai important decât a avea cearșafurile în dezordine. 

                                   Și cred că bărbatul e cu adevărat bărbat numai atunci când e destul de responsabil încât să recunoască ce simte și să fie responsabil atât cu sentimentele sale cât și cu ale celei de lângă el. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts