Bărbatul care poate iubi două femei, nu poate iubi, de fapt, nici măcar una singură.

                                   Bărbatul care poate iubi două femei, nu poate iubi, de fapt, nici măcar una singură.

                                  Iubirea cere suflet şi îl cere pe tot. Să împarţi iubirea între două femei ar înseamna să îţi împarţi sufletul în două şi doar ca să ştii, tu, bărbat avar de iubire, femei şi plăcere, nu poţi să îţi împarţi sufletul pentru că vei rămâne fix cu nimic şi de o parte şi de cealaltă.

                                 Iubirea a fost creată strict pentru doi oameni. Dacă sunt mai mulţi de doi, adio iubire. Doi şi atât. E una dintre regulile sacre ale iubirii. Doi şi atât.

                                Dacă îmi vei spune că tu ai iubit două femei în acelaşi timp eu îţi voi spune că n-ai iubit-o pe niciuna sau că doar pe una ai iubit-o cu adevărat. Uneori ceea ce ne leagă de o persoană nu mai este iubire chiar dacă asta credem sau asta vrem să credem. Poate cândva a fost iubire, dar s-a dus, i-a luat locul un automatism înşelător care nu face decât să ridice semne de întrebare în sufletele celor nesiguri. Dar doar atât.

                               Nu poţi iubi două femei pentru că iubirea pe care ţi-o va putea dărui una singură va fi destul de mare cât să-ţi umple tot sufletul oricât de încăpător ar fi el. Aşa că nu vei putea primi atâta iubire. Te va distruge !

                              Nu poţi iubi două femei pentru că nu vei putea să le oferi amândurora iubirea de care au nevoie pentru a fi fericite, iar lângă o femeie nu poţi fi nici tu fericit, ce să mai vorbesc de două?

                             Nu poţi iubi două femei cu adevărat şi crede-mă că nici nu îţi doreşti s-o faci. Ce rost ar avea? Oricum fericit te va face numai una şi doar pe una singură o vei putea face fericită… Ce rost ar avea?…

                             Şi tot ce am spus este valabil şi în cazul femeilor !

Foto: We Heart It

635364l-640x0-w-42488cee

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. George 23rd septembrie 2015 at 08:08 -

   E adevarat! Niciun om. atat barbata cat si femei, nu are nici timpul si nici energia sa iubeasca atat…

   Reply

  Leave a Reply