Bărbatul care iubeşte şi pleacă, se va întoarce. Femeia care iubeşte şi pleacă doar va privi înapoi, dar nu se va întoarce în ruptul capului.

                                            Bărbatul care iubeşte şi pleacă, se va întoarce. Bărbaţii nu pot renunţa la ceea ce iubesc pentru că lor, în general, nu le place să renunţe. Continuă să lupte pentru ceea ce este al lor sau vor să fie al lor pentru totdeauna. Bărbaţii se întorc pentru că vor să se convingă că nu se mai poate repara nimic, iar dacă au într-adevăr la cine să se întoarcă nu vor regerta. Un bărbat pleacă cu îndoieli şi regrete multe în suflet, iar îndoielile sunt socoteli neîncheiate. Întrebările îl macină prea tare şi nu poate sta pur şi simplu fără să le afle răspunsurile, aşa că se întoarce. De cele mai multe ori nu găseşte numai răspunsuri, ci şi rezolvări sau motive să rămână. Bărbaţii se întorc atunci când iubesc pentru că pleacă doar cu trupul, nu şi cu sufletul.

                                            Femeia care iubeşte şi pleacă doar va privi înapoi, dar nu se va întoarce în ruptul capului. Femeile luptă pentru o relaţie până nu mai au ptere deloc. Luptă până se conving că nu mai există nimic… nimeni… pentru care să lupte zadarnic încercât să readucă echilibrul. Femeile nu se mai întorc pentru că ele pleacă numai atunci când ştiu sigur că nu mai are rost să rămână. Femeile pleacă, deşi au sufletul plin de durere, dar nu şi de îndoieli. Femeia care pleacă va privi înapoi, va păstra în suflet momentele frumoase ca pe cea mai de preţ comoară şi în minte momentele care au determinat-o să renunţe ca pe cea mai importantă lecţie. Dar femeia care a plecat, deşi iubeşte, nu se va întoarce. Femeia nu pleacă doar cu trupul, îşi tărăşte după ea şi sufletul. Cea care se întoarce nu a plecat de fapt niciodată.

                                          Bărbatul care iubeşte şi pleacă, se va întoarce. Femeia care iubeşte şi pleacă doar va privi înapoi, dar nu se va întoarce în ruptul capului.

Foto: We Heart It

large (59)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Alta vrajeala, Lupti, lupti, lupti cu totii, cu incapatanarea ei, cu conceptiile ei stupide despre cum ar trebui sa fie un barbat, cu orgoliul ei si suporti multe…… si nu ajungi nicaieri, Traim intr-o democratie unde, fiecare face ce vrea. Degeaba educi un om daca nu vrea sa se schimbe, ii place asa. Barbatul cand pleaca, pleca definitiv si poate ca sunt misogin, dar barbatul va fi peste femeie intotdeauna! de ce? Barbatul e cel care vrea sa se insoare cu tine! da, cu tine! asa cum esti: curva ,proasta, desteapta, frumoasa etc. in zilele noastre, rar gasesti o femeie, dar fete? gasesti fara numar, chiar si la 28-35 de ani (experienta persoana). Nu stiu ce e in capul tau, nu te cunosc, dar ceea ce spui, e cea mai mare vrajeala pentru a da bine in fata fetelor. Daca un barbat lupta pentru tine si iti accepta tot, sa apreciezi sau macar incearca sa iti dai seama cat mai repede pentru ca un barbat cand pleaca, pleaca definitiv. Ce atata dragoste, atata iubire cand e multa suferinta. Un barbat nu face niciodata o femeie fericita daca el, nu e fericit. Lupta, dar pana la un moment dat si atunci iti vei da seama ca el, a fost singurul om de pe lumea asta caruia i-a pasat cu adevarat de tine.

 • ..dupa felul in care gandesti..si te exprimi…cred ca esti de prin zona Vasluiului…stimat Alex….

 • Draga Maya, sau mai bine zis, Dama de trefla, sa stai, sa scrii un text care sa „sune bine” pentru ceilalti cititori trebuie sa te gandesti mult si contemplezi asupra acestui lucru. Doar vrei sa ai succes cu ceilalti/ celelalte, nu?. Daca tu ai ajuns sa critici un om fara sa-l cunosti si sa il jignesti pe deasupra….. Imi este mila de tine! Zi faina sa ai si ai grija de tine! 🙂

 • COMMENTS (36)

  1. MAYA 02nd octombrie 2016 at 07:02 -

   ..dupa felul in care gandesti..si te exprimi…cred ca esti de prin zona Vasluiului…stimat Alex….

   Reply
   • alex 02nd octombrie 2016 at 09:49

    Draga Maya, sau mai bine zis, Dama de trefla, sa stai, sa scrii un text care sa „sune bine” pentru ceilalti cititori trebuie sa te gandesti mult si contemplezi asupra acestui lucru. Doar vrei sa ai succes cu ceilalti/ celelalte, nu?. Daca tu ai ajuns sa critici un om fara sa-l cunosti si sa il jignesti pe deasupra….. Imi este mila de tine! Zi faina sa ai si ai grija de tine! 🙂

    Reply
  2. alex 01st octombrie 2016 at 23:16 -

   Alta vrajeala, Lupti, lupti, lupti cu totii, cu incapatanarea ei, cu conceptiile ei stupide despre cum ar trebui sa fie un barbat, cu orgoliul ei si suporti multe…… si nu ajungi nicaieri, Traim intr-o democratie unde, fiecare face ce vrea. Degeaba educi un om daca nu vrea sa se schimbe, ii place asa. Barbatul cand pleaca, pleca definitiv si poate ca sunt misogin, dar barbatul va fi peste femeie intotdeauna! de ce? Barbatul e cel care vrea sa se insoare cu tine! da, cu tine! asa cum esti: curva ,proasta, desteapta, frumoasa etc. in zilele noastre, rar gasesti o femeie, dar fete? gasesti fara numar, chiar si la 28-35 de ani (experienta persoana). Nu stiu ce e in capul tau, nu te cunosc, dar ceea ce spui, e cea mai mare vrajeala pentru a da bine in fata fetelor. Daca un barbat lupta pentru tine si iti accepta tot, sa apreciezi sau macar incearca sa iti dai seama cat mai repede pentru ca un barbat cand pleaca, pleaca definitiv. Ce atata dragoste, atata iubire cand e multa suferinta. Un barbat nu face niciodata o femeie fericita daca el, nu e fericit. Lupta, dar pana la un moment dat si atunci iti vei da seama ca el, a fost singurul om de pe lumea asta caruia i-a pasat cu adevarat de tine.

   Reply

  Leave a Reply